https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Zimska pravljica v gostilni Križan

30.11.2022 ob 16:20  

Gostilna Križan s Spodnje Ščavnice, ki se lahko pohvali z več kot 60-letno tradicijo, v letošnjih hladnih dneh svojim gostom ponuja nekaj novega. V ogrevanih iglujih na njihovi terasi, lahko od sedaj naprej uživate v ožjem družinskem krogu ali s prijatelji ob dobri hrani ne glede na nizke temperature, ki prihajajo. 

Preživite čas z najdražjimi ob srkanju mehurčkov penine ali kozarcu dobrega vina z nadgrajeno gastronomsko ponudbo gostilne Križan s Spodnje Ščavnice v enem od unikatnih iglujev. Ti predstavljajo novost in so dodatek gostilni za večerna druženja v prihajajočih mrzlih dneh. 

Vsak iglu je namenjen največ šestim osebam, v katerem se lahko s svojimi najbližjimi in v ožjem krogu prijateljev družite ob dobri hrani. Ob rezervaciji enega od iglujev si zagotovite vse prej kot običajno izkušnjo za kakovostno preživljanja časa z najdražjimi ob vsakem vremenu. Več o njihovi ponudbi najdete tukaj.

»Gostom smo želeli ponuditi nekaj drugačnega, da bodo v ogrevanih iglujih lahko sedeli zunaj tudi ob mrazu in uživali v zimskih dneh. Zunanji del smo poimenovali kar zimska vasica, ki je sestavljena iz sedaj treh iglujev. Dekoracijo, ki bo zadevo še dodatno popestrila, še urejamo,« nam je dejal lastnik gostilne Križan.

Več fotografij v spodnji galeriji … 

PR članek

    Fotogalerija