https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sneg je s tanko plastjo snega pobelil tudi večji del Prekmurja

02.12.2022 ob 9:00  

Napovedi vremenoslovcev so se uresničile. Sneg je pobelil večino krajev po državi. Nekatere dele Slovenije je v zgodnjih jutranjih urah zajelo sneženje. Med drugim tudi Pomurje, kjer je Mursko Soboto prekrila tanka snežna odeja.


Po nekaterih delih Slovenije naletavajo snežinke. Tanka snežna odeja je prekrila Kranj, Logatec, Kočevje in tudi Mursko Soboto. Precej bolj zimsko kot po nižinah je sicer v krajih nad okoli 700 metrov nadmorske višine, kjer je snežilo že v preteklih dneh. 

Na območju Pohorja je v zadnjih 48 urah lokalno zapadlo več kot 20 centimetrov snega. Skupna snežna odeja je ponekod debela že okoli 40 centimetrov. Ob okrepljenem severovzhodnem vetru in temperaturah pod ničlo so včeraj ponekod nastajali tudi več kot polmetrski snežni zameti.  

Obeti za danes

Danes bo oblačno. Padavine bodo dopoldne od juga postopno ponehale. Burja bo oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 10 °C.

Napoved za prihodnje dni

Po napovedih Agencije Republike Slovenije za okolje bo jutri oblačno, padavine se bodo zjutraj in dopoldne od juga razširile na vso Slovenijo. Po nižinah bo večinoma deževalo, v severni polovici Slovenije pa sprva snežilo. Čez dan se bo meja sneženja dvigala. Predvsem ponekod na Notranjskem in Kočevskem bo v krajih med približno 500 in 1000 metri padal dež, ki bo zmrzoval. Omenjena pojava bosta zjutraj in dopoldne možna tudi v višjih legah osrednje in severovzhodne Slovenije, vendar bosta manj izrazita. Na Primorskem se bo krepila burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 2, na Primorskem okoli 5, najvišje dnevne od 0 do 3, na Primorskem do 10 °C.

V nedeljo bo oblačno, občasno bodo še padavine. Po nižinah bo deževalo. Burja na Primorskem bo zvečer ponehala. V ponedeljek bodo na vzhodu krajša obdobja sončnega vremena, drugod bo oblačno. Ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno še deževalo.

 Več fotografij v spodnji galeriji …  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2022 ob 16:42 MarcKeever gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2022 ob 18:02 gost

      Neomembe vredno !!!!pišite o problemih ki jih ima človek v tej svobodi !!!!!!hvala za tako primitivizacijo !!!!!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.12.2022 ob 23:36 eva gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem-------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.