https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dobrodelni tudi v VDC Murska Sobota

08.12.2022 ob 13:00  

Že tradicionalno v mesecu decembru Varstveno delovni center (VDC) Murska Sobota organizira dan odprtih vrat, na katerega povabijo svojce, prijatelje, društva in organizacije ter seveda vse sodelujoče službe na druženje v center. Letos so ob tej priložnosti pripravili še humanitarni dogodek »Dobrodelna zbiralnica igrač«.

Obiskovalci centra so si danes lahko pogledali progame, ki jih center izvaja, izdelke, fotografije, ki prikazujejo različne dejavnosti, praznovanja in še mnoga druga doživetja tekočega leta. 

Letos so ob tej priložnosti pripravili še humanitarni dogodek, ki so ga poimenovali »Dobrodelna zbiralnica igrač«, kjer so zaposleni, varovanci in njihovi svojci pobrskali po domačih predalih in podarili didaktične igrače, ki so doma ležale že pozabljene ali pa so jih enostavno že prerasli in niso več v uporabi. Z njimi bodo razveselili otroke pomurskega materinskega doma. 

Povabilu na humanitarni dogodek v centru se je odzvala tudi Tjaša Cigut, ki je vsem obiskovalcem, zaposlenim in varovancem ter njihovim staršem podarila nastop. 

"Tisti, ki mislijo, da Božiček vstopa skozi dimnik, se motijo, pride skozi srce," je povedala Silva Felkar, vodja enote VDC Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji … 

    Fotogalerija