https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Požar na lesenem stropu, tatvina in grožnja

09.12.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, požar in pet primerov povoženja divjadi.


Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje uporaba ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, tatvino in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Šalovcih, je zaradi pregretja kovinskega dimnika prišlo do požara na lesenem stropu priročne kuhinje. Požar so pogasili domači gasilci. V požaru je nastalo za 10.000 evrov škode.

V Stanjevcih je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal 0,93 miligrama na kilogram alkohola v krvi. Nadaljnja vožnja mu je bila prepovedana.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2022 ob 17:25 Patriciaile gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.12.2022 ob 23:04 eva gost

      Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.12.2022 ob 0:31 Vojna za zemlju gost

      youtube.com/watch?v=HtaEcTzoQS0 youtube.com/watch?v=ofpAW9ec0g0 youtube.com/watch?v=s4rHGhCpLtc 24ur.com/novice/tujina/brnabiceva-smo-na-robu-oborozenega-konflikta

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.