https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Devet prometnih nesreč, tatvina gradbenega materiala in nasilje v družini

10.12.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali devet prometnih nesreč z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, tri povoženja divjadi in zasegli vozilo.


S področja kriminalitete je bila na območju Murske Sobote obravnavana goljufija pri nakupu goriva, na območju je bila Lendave obravnavana tatvina gradbenega materiala, na območju Gornje Radgone pa nasilje v družini, tatvina goriva in nevarna vožnja v cestnem prometu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.12.2022 ob 8:39 gost

      Obljubljali so 30 dni do specialista. Dobili pa smo 30 km do prvega zdravnika.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.12.2022 ob 23:15 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.12.2022 ob 9:13 gost

      Pot v FAŠIZEM ki ga bo ščitila UDBA. hOLOB postaja hujši od Stalina.Levičarji a ste to želeli ?????????????????????? Sedaj bomo videli ali na levi strani ima kdo jajca da se temu upre .

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.12.2022 ob 9:39 X gost

      Sedaj ste končno dobili svojega dikatatorja Goloba , absolutista , ki vlada po vaših tradicionalnih levičarskih načelih DDL ( diskreditacija , diskvalikacija , likvidacija ) Če je karkoli narobe s kakšnimi petakolonašem lahko sprožiš vse demokratične postopke , ne pa v tajnosti pripravljaš poimenske liste za odstrel . Zrelo za ustavno obtožbo in za odstranitev diktatorja z oblasti in političnega parketa (po zakoniti poti , ne po tradicionalnih levičarskih metodah ) ODSTOP !!!!

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.12.2022 ob 9:57 gost

      Baraba golobajzerska spoprimi se raje z zdravstvom gospodarstvom z revščino ,draginjo , vse ti razpada ne da si se vpičil v policijo ,Tvojo vodenje gre v rikverc ,,,,,,, Zajebal boš še tisto kar so predhodniki obdržali na površju ,,,,,, Delaj ali pa izgini od politike ,ker nimaš pojma ,še za električara nisi bil !!!

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.12.2022 ob 10:06 gost

      Revščina na vsakem koraku ,politika pa za en k.r.c . Samo veliko sranje je od tega ptiča ........

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.12.2022 ob 10:54 gost

      Vlada Šarec, Fajon, Mesec, Bratušek je razpadla, ker se, po lastnih besedah, niso mogli dogovoriti ničesar. Slovenski volivec dve leti pozneje izbere isto vlado, samo da čisto na vrhu komedijanta zamenja špekulant. Toplo priporočam skupinsko terapijo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.12.2022 ob 11:09 gost

      Golob , Orban Putin imajo veliko skupnega - ukinjajo neodvisne medije ,zahtevajo brezpogojno ubogljivost in opravičujejo agresijo na svobodno državo Ukrajino ..... En z besedami , drugi z dejanji tretji pa po tihem ,,,,,,

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.12.2022 ob 11:27 gost

      Levičarje lahko primerjamo z golobi - zelo veliko jih je, nikomur ne služijo, na koncu pa vse poserejo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.12.2022 ob 13:45 vse to gost

      kar pišete bi moralo biti storjeno v 30 leih, mislom, da je Janša bil celo 3x na vladi in kaj je naredil????????Zakaj slovenski volivec po dveh letih izbere isto vlado, vprašanje za 10:54????????? To bi moral ti odgovoriti, vmes je vladal tvoj idol.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.12.2022 ob 14:17 gost

        Daleč od mojega idola. Je pa v sedmih letih postoril marsikaj pozitivnega, pa tudi kako napako. Leve vlade smo imeli 24 let na 45 let podlage. Rezultat: splošni kaos, kraja družbenega premoženja, nastavljanje nesposobnih, beg strokovnjakov, zaostanek za primerljivimi državami. Ker levičarjem nikoli ni za sočloveka, za gospodarstvo, za zdravstvo, za razvoj. Še zmeraj samo zvezda, spomeniki, proslave, lažni protifašizem in pravljice za vodljive ovce. Očala si kupi in spreglej.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.12.2022 ob 17:19 PortiaBell gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.