https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Izdelajte svojo praznično voščilnico

18.12.2022 ob 13:00  

Praznični časi so vedno dobra priložnost, da družina naredi nekaj lepega skupaj. Če nimate idej v vsem tem vrtincu nenehnih nalog doma in v službi, smo vam mi pripravili nekaj zanimivih idej, kako na kreativen in zabaven način skozi igro narediti unikatne voščilnice.

Bliža se praznični čas, čas veselja, prazničnih dobrot in malih pozornosti. Mogoče ne utegnete obdarovati vsakega, ki ga poznate, zato pa se lahko nanje spomnite z doma narejeno unikatno voščilnico. K izdelovanju povabite tudi otroke, ki vam naj voščilnice pomagajo izdelovati. Izkoristite ta čas za prijetno druženje in obudite svojo kreativnost. 

Kaj potrebujete za izdelavo?

Najboljše pri izdelovanju voščilnic pa je, da vam ni treba veliko materiala kupovati. Preprosto lahko reciklirate odpaden papir, ki ga imate doma, blago, gumbe, trake, karton in vse ostalo kar najdete primernega.

Pripravite si ves potrebni material, s katerim boste izdelovali voščilnice, torej tekoče lepilo, škarje, ravnilo, bleščice, okraske, pompone, vato, oči, tanek črn flomaster, pisala različnih barv in svinčnik. Ideje za voščilnice pa lahko najdete na različnih spletnih straneh.

Ne pozabite, na koncu je potrebno še izbrati primerne verze, ki jih napišemo v voščilnice.  

Več fotografij v spodnji galeriji … 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.12.2022 ob 13:35 gost

      Zunanjost je marketing !!! Srce in duša sta pomembni v teh časih ! Vendar trgovci imajo največjo bero kar nas dela materialiste -vsakodnevne zapravljavce ki ne da pomena takim praznikom. Zato odprimo svoje srce in dušo !!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.12.2022 ob 13:43 gost

      Ja ti pa pamet !! ANDA 13:35

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.12.2022 ob 17:04 MarFarrington gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.