https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Shotokan karate-do klub Tromejnik-Kuzma praznoval 30-obletnico delovanja

13.12.2022  

Telovadnica osnovne šole Kuzma je bila v soboto, 10. decembra, prizorišče zadnjega tekmovanja v tem letu, to je 29. Mednarodnega S.K.I.F. karate-do turnirja za Pokal Tromejnik-Kuzma 2022, ki je bil istočasno 4. Pokalni turnir S.K.I.F. zveze Slovenije.

Turnir je imel istočasno slavnostno noto, saj je Shotokan karate-do klub Tromejnik-Kuzma praznoval 30-obletnico neprekinjenega delovanja. Ob tej priliki je bilo s strani S.K.I.F. zveze Slovenije podeljena Plateka klubu Tromejnik-Kuzma.

Glavni inštruktor kluba Sensei Darjan ROŠKER, 6.DAN-RENSHI je s strani kluba Tromejnik-Kuzma prejel Zahvalo za dolgoletno vodenje kluba.

Na samem turnirju je sodelovalo 250 tekmovalcev iz 7 držav: Srbije, Avstrije, Madžarske, Češke, Republike Srbske, Nemčije in Slovenije.

Največ uspeha in znanja na samem turnirju so prikazali člani Shotokan karate-do kluba Atom-Domžale pred člani kluba TROMEJNIK-Kuzma in člani Š.D.-Ruše.

Enak vrstni red je bil na koncu tudi za Pokal S.K.I.F. zveze Slovenije (turnirju Ruše-Muta-Domžale-Kuzma) za leto 2022: 1.mesto Atom-Domžale 2.mesto Tromejnik-Kuzma in 3.mesto Š.D.-Ruše.

Člani kluba Tromejnik-Kuzma so na turnirju osvojili 4x prvo mesto, 13x drugo mesto, 9x tretje mesto in 9x četrto mesto. Za uspešne nastope in rezultate so zaslužni naslednji tekmovalci: Urban in Eva GRAH, Tijan GRAH, Kai RAC, Alex ROGAN, Luka ZRIM, Ula GRAL, Ota BOKAN, Ana in Jan ŠČANČAR, Ela KUPČIČ, Berlin in Kajetan Jakob MAJCEN, Rijan in Renej FUJS, Rene GRAH, Vid KOPRIVNIK, Maksimiljan MARKOČ, Jaques LAPUH, Gal ČASAR, Lea RITUPER, Emilija Malena MARTINUZZI, Clarissa ROŠKER, Polonca HÜLL, Marko BUNDERLA.

Uspešna sta bila tudi člana Shotokan karate-do kluba Cankova Jelka ROŠKER TRAJBAR, ki je osvojila 1.mesto in Dorjan PETERKA, ki je osvojil 2.mesto.

* Foto: Shotokan karate-do klub Tromejnik-Kuzma

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.