https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murski Soboti prijeli 27 tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo

13.12.2022 ob 6:45  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi, šest kaznivih dejanj in dve kršitvi javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Korovcih obravnavana tatvina starejše litoželezne peči. V Murski Soboti je neznanec izvršil tatvino katalizatorja iz parkiranega osebnega avtomobila. Soboški policisti so obravnavali še zatajitev, ljutomerski pa vlom v osebni avtomobil, tatvino denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti ter ponarejanje listin.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na avtocestnem počivališču v Murski Soboti je bilo zaustavljeno manjše tovorno vozilo na katerem je bilo 27 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v R. Slovenijo. V postopku so vsi tujci zaprosili za mednarodno zaščito.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena osebni avtomobil in tovorno vozilo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2022 ob 8:01 gost

      To da je toliko tujcev v Sloveniji so krivi specialisti prikriti vojaki Janeza Janše pijani vardisti štajerski rekruti. Ko je bil janša na vladi si jih potiho ševercali čez mejo. Zdaj pa jih pripeljejo do policajev in jih predajo samo da bo čim večja številka beguncev. To pa zato da bo Grims keri se ni našel napadalca in stranka SDS lahko lajali v parlamentu koliko imamo migrantov nezakonitih.

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2022 ob 8:04 kilonja gost

      Podiranje ograje deluje v vsem svojem sijaju, Bobnarjevo in vlado bi bilo treba sodno preganjati .

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.12.2022 ob 8:35 gost

      Sodno preganjajo tvojega debila prejšnje vlade keri je vse pokradel in razdelil davkoplačevalski denar prijateljem oligarhom, tajkunom, lobistom. Z kerimi zdaj igra golf in se po jahtaj jebe Slovenci pa zaradi njega in njegovih nezakonitih dejanj plačujejo vsak dan večje položnice. Zato bi ga morali zaprti v najglobji potzemni zapor ključ pa zabrisati izven zemeljske orbite.

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2022 ob 8:40 gost

      8:35 pod nujno k specialistu da ti pregleda podstrešje.Končna diagnoza bo BREZUPEN PRIMER KATEREMU VEČ NI POMOČI.Piši kuči gotovo je Pogrebništvo BANFI te že išče.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.12.2022 ob 8:57 LFL gost

      Vse bi jih trebalo razvoziti k LEVUHARJEMPa naj jih imajo za RAZPLOD.Tudi EU levo usmerjena zagovarja to GOLAZEN ,isto tak je pri naših RDEČUHARJIH.Vse njihove nezakonite rabote ki jih izvajajo porivajo na nasprotno stran.Slovenski fuknjenci pa temu nasedajo. Zdaj pa kar naprej poslušajte PV DIKTATORJA kakšnega v zgodovini samostojnosti še ni bilo.Štango pa mu drži predsenica DZ prismojena KLOPOTAČA.BOG obvaruj SLO.V EU za te svinjarije vse vedo ,samo tudi tam je večina levuharjev ki žmirijo na 1 oko in se ne zgodi NIČ.Kje pa je sedaj ZASKRBLJENA FAFAjonka.Saj so priprli njeno strankarsko kolegico iz EU parlamenta Grkinjo KAILI.Zdaj pa ni nobene ZASKRBLJENOSTI ,tovarišica faJON????????????

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.12.2022 ob 9:04 gost

      8:57 Popolnoma prav imaš !!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.12.2022 ob 9:47 kilonja gost

      Ministrstvo za zdravje naj bi po neuradnih informacijah želelo v 30 občinah ukiniti dežurne zdravnike. ...brž na kolesa bebavci..levi...pa spizdite s Slovenije s kolesi in z vlado.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.12.2022 ob 10:07 gost

      Ajmo butasta raja na PLESIŠČE z GOLOBOM in PREBEŽNIKI

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.12.2022 ob 10:15 gost

      Vzamite jih še v svoje domove , saj so bogi ,bogi malo čuta pa le imejte !!! Pa brez oklevanja , ker vam je takšno stanje v državi očitno všeč !!! Mi plešemo celi dan in noč , mi pojemo celi dan in noč ,,,,,,,,,,,,,

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.12.2022 ob 10:21 gost

      Nastaja - Golobova Enota Specialne Tajne Policije

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.12.2022 ob 17:01 Evemith gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.12.2022 ob 17:52 Vuk Rupnik gost

      Vse Migrante zapret v Golobnjak, te pa jih naj polovico na dom vzame Mesec pa Kordiš, drugo polovico pa Fajonka oni jih tak zelo podpirajo pa ščitijo. Auslander rausz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.12.2022 ob 19:45 gost

      Tožilko okrožnega državnega tožilstva Murska Sobota Anico Šoštarič so pred dvema tednoma že tretjič ujeli pijano za volanom, a tokrat med službenim časom in v službenem vozilu, ko se je vračala z obravnave. Napihala je krepko več od dovoljenega in začasno ostala brez vozniškega izpita. Pred časom si je že prislužila opomin in disciplinski postopek, zdaj jo čaka še tretji disciplinski postopek.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      14.12.2022 ob 18:04 Pista gost

      Bravo za Ancko,ta se pa lahko meri z moskaj,ga pa more spijti kapa dol

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.