https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Položili so temeljni kamen za širitev proizvodnih kapacitet

14.12.2022 ob 6:00  

Družba Farmtech je na sedežu v Ljutomeru položila temeljni kamen za nov kompleks.

Na začetku decembra je družba Farmtech položila temeljni kamen za nov kompleks in tako začela s širitvijo kapacitet na sedežu v industrijski coni Ljutomera.

»Položitev temeljnega kamna je po letu načrtovanja in premagovanja številnih ovir pomemben mejnik za širitev na lokaciji v Ljutomeru,« pove direktor družbe Konrad Niderl, in doda, da družba Farmtech intenzivno vlaga v prihodnost na tej lokaciji.

Novogradnja, katere vrednost je ocenjena na 5 milijonov evrov, bo predvidoma zaključena v naslednjem letu. »Smo na pravi poti razvoja in doseganja ciljev. Zahvaljujoč dodatnim kapacitetam lahko povečamo proizvodne zmogljivosti in produktivnost in smo tako v idealnem položaju za obvladovanje prihajajočih večjih naročil,« pojasni Niderl, ki upa, da bo celoten projekt gradnje izveden že konec aprila 2023.

Predvidena je širitev proizvodnje z novimi proizvodnimi prostori in okolico na skupno 6.100 kvadratnih metrih, od tega bo prizidek k obstoječi hali v velikosti 2.600 kvadratnih metrov. Gre za novo, sodobno ter po zadnjih standardih in potrebah opremljeno halo, v prvi vrsti namenjeno varjenju – tj. varjenju sklopov in ogrodij – za celoten portfolio strojev. »Tudi nova delovna mesta se bodo ustvarila,« še doda Niderl.

 Foto: arhiv Farmtech

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2022 ob 13:07 gost

      Pahor je tudi položil temelni kamen za podelitve priznaj ljudem keri so v 30 letih Slovenije največ pokradli in najbolj oškodovali davkoplačevalce. Bavčar zapornik, Janša zapornik, Kacin največji blefer, Peterle največji sovražnik Prekmurcev kajti Prekmurci so za njega vsi,,,, cigani,,,večni Rupel na vseh položajih kar se zunanje politike tiče. Skratka ena četa komunistov z pahorom na čelu.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2022 ob 22:59 ave gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2022 ob 13:12 gost

      Kelko je meni poznano so ti večni komunisti ta priznanja zavrnili. Zato nimajo nobene pravice več to vzeti. Hinavci komunistični. Janša, baučar, Kacin, Peterle, Rupel, Pahor.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2022 ob 18:35 ..... gost

      zaj se vijdi, kdo drma z državo na sončni strani Alp. sama komunistična golazen, kot neki bogovi osamosvojitve. Eno veliko sranje osamosvojitve, saj je prav njihova politika po razpadu Jugovine pripljala do poloma Slovencev. Takrat smo tiskali denar, danes so namesto ziskanja krediti,, isto sranje, druo pakovanje. Pa lahko reče kdorkoli, kar hoče, dejstva so ena, prva vlada je začela krasti, pogubljati firme itd, njen bog pa je bil večni ustni harmonikar Lojzek - zvani Peterle, ki se je na srečanju Krščanskih demokratov v Celju. norčeval iz Prekmurcev, ki so ga prišli ljubit u dupe. Bil sem prisoten ob tem sranju. In ti isti demokrati, samo danes novi Slovenci še vedno podpirajo to desno Janšo, ki jim je uničl stranko. Blesav narod, ni kaj za dodati.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.12.2022 ob 18:46 gost

      PREGORELA VAROVALKA SRBIN ha ha ha ha aaaaaa

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.12.2022 ob 9:13 kroški gost

      Vidi se njim ,da niso nikoli držali lopate v rokah .Lopate držijo ,kot,da bi bile z drekom namazane .Ne razumem pa ,čemu imajo pokrite tikvače saj pa ni nobene nevarnosti nad njimi razen ,če bi avion padel po tem pa bi tak in tak bil drek iz njih .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.