https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Verica Banfi prevzela vodstvo OOZ Murska Sobota

13.12.2022 ob 11:40  

Območno obrtno-podjetniško zbornico Murska Sobota (OOZ M. Sobota) bo prihodnja štiri leta vodila frizerska mojstrica Verica Banfi. Na volilni seji skupščine je zanjo glasovalo 13 poslancev od skupno prisotnih 25 poslancev.

Za mesto predsednika OOZ Murska Sobota sta se potegovala Miran Andrejek in Verica Banfi. Poslanci so na včerajšnji volilni seji skupščine odločili, da bo prihodnja štiri leta zbornico vodila Verica Banfi.

V svojem programu je Verica Banfi poudarila, da bo predsednica vseh članic in članov ter da se bo zavzemala, za aktivno delovanje zbornice v korist članov, s poudarkom na nadaljevanju dosedanjega dobrega dela, ki ga želi skupno še nadgraditi.

Še pred glasovanjem je poslancem skupščine predstavila tudi svoje usmeritve pri vodenju zbornice. »Moja vizija delovanja zbornice je odprt program. S svojim načinom dela, vključevanjem in povezovanjem sem pripravljena na timsko delo, kjer bomo proučili in vključili v delo zbornice vse dobre pobude in ideje«, je med drugim poudarila novoizvoljena predsednica OOZ M. Sobota Verica Banfi.

Člani upravnega odbora so postali: Šteiner Slava, Zadravec Alojz, Zrim Sašo, Cipot Branko, Durič Boštjan, Križman Gjergjek Andreja, Pintarič Štefan, Mešič Dragan, Tišler Janez, Šavel Matej, Gregorinčič Sabina, Vučkič Banfi Aleksandra, Dokl Robert, Sabotin Suzana. Za podpredsednika zbornice sta bila imenovana Šteiner Slava in Zadravec Alojz.

Na seji je bil izvoljen tudi predsednik Nadzornega odbora zbornice Pavlinjek Štefan. Za člana nadzornega odbora zbornice pa sta bila izvoljena Gašpar Mihaela in Letnar Robert.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2022 ob 13:19 gost

      obrtniki, podjetniki, vij samo fejst delajte, goloubovi pa plešejo: "Marsikateri upokojenec bo verjetno presenečen 31. januarja, ko bo prejel nakazilo pokojnine. Ta bo spet nižja kot decembrska."

      25 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2022 ob 14:02 gost

        ne samo z Nova24, to je čista resnica, tej goloub je lagal celo o svoji karieri v EU parlamenti, pa v našem parlamenti o svojen varovanji.....čisto zgubo kredibilnost.....novinarji, koalicija in za čuda celo penzionisti ZDUS, v globoki ritni tišini. In vsi brez sramu!

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2022 ob 13:24 gost

      Hlapci kaj te češ !!!

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2022 ob 14:23 Štef gost

        Če bi vam ti obrtniki plačevali prispevke bi imeli dostojno pokojnino, samo poglejte bivše murine delavce

        18 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.12.2022 ob 14:12 gost

      Čuj, 123, pa ti sploh kaj misliš zraven, ko pišeš, ali zanalašč trolaš? Ja, Janša je uvedel ZUJF, ker je bila finančna situacija nevzdržna. Po zaslugi prejšnje, Pahorjeve vlade. In plače so šle dol, pokojnine so bile zamrznjene. Ni pa bilo inflacije in cene so celo padale. Od takrat je minilo 10 let, 8 let je bila na oblasti leva opcija. Namesto da bi uredila pokojnine, jih zdaj ob 10% inflaciji ne uskladi niti za polovico. Golob, tvoj priljubljeni človekoljub, jih noče uskladiti, tisti, ki dviga davke in znižuje prihodke ljudem, preprodaja elektriko in zaposluje poročne priče. Sprehodi se malo zunaj, da ti spuca glavo.

      28 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2022 ob 14:27 gost

        Res me zanima, kaj si po izobrazbi, ker tvoji zapisi, razmišljanja in žalitve drugih so vredni pomilovanja.

        16 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2022 ob 17:52 gost

      Vse je isto sranje

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.12.2022 ob 17:59 gost

      Holobajzar pred evropskimi poslanci -KATASTROFA !!!!

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.12.2022 ob 16:50 Patriciaeeney gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.12.2022 ob 18:59 gost

      V EU parlamentu so mu napravili mesto da LAHKO PLEŠE ,zato pa je bila dvorana PRAZNA .Nikogar tam ne zanimajo njegove LAŽI in polna usta hvale.Samo o tem ni govoril kaj vse je že UKRADEL SLO državljanom. Družbo bi lahko delal Grkinji KAILI . Samo on je TOPLOVODAR.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.