https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nezakonito prevažal tujce in povzročil prometno nesrečo

14.12.2022 ob 10:25  

V naselju Globoka pri Ljutomeru je voznik osebnega vozila povzročil prometno nesrečo, po trčenju so iz vozila zbežali štirje tujci, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop v Slovenijo, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Včeraj, okrog 16. ure, je v naselju Globoka pri Ljutomeru voznik osebnega avtomobila, državljan Romunije, z vozilom trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil. Po trčenju so iz vozila zbežale štiri osebe.

Policisti PP Ljutomer so v neposredni bližini kraja prometne nesreče nato prijeli štiri državljane Iraka, za katere je bilo ugotovljeno, da niso izpolnjevali pogojev za vstop v našo državo in da jih je v vozilu prevažal državljan Romunije, ki je povzročil prometno nesrečo. Vozniku je bila odvzeta prostost in bo zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države priveden k preiskovalnemu sodniku. Zaradi povzročitve prometne nesreče mu je bila izrečena globa.

Tujci bodo po končanem postopku izročeni hrvaškim varnostnim organom.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2022 ob 13:38 gost

      Državna tožilka se tudi vozi okoli z službenim avtomobilom se pravi davkoplačevalskim in to krepko,,,, pijana že 3 krat,,,. In taka oseba odloča o usodi Prekmurcev sramota do dna.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2022 ob 22:59 ave gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2022 ob 13:47 gost

      Tožilka državna se vozi pijana okoli sodnica ko je bila pijana ni vedela svojega pravega imena in priimka inšpekturi ne ganejo iz pisarn odvetniki samo čakajo podkupnine nasprotne stranke, itd. Gdo v državi Sloveniji torej odloča kaj je prav in kaj narobe ali se bolj bizarno kaj je zakonito in kaj ni zakonito. Če pa taki ljudje brez morale brez sramu brez slabe vesti odločajo kaj je prav in kaj narobe. Zdaj se lahko samo vprašajo Slovenci gdo njim sodi in v kakem stanju gdo preverja pravilnosti zakonov ali se kršijo. Res nas mora biti strah gdo odloča o naših usodah.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.12.2022 ob 18:38 gost

      Golob ima privat varnostnike zato, da ga ljudje ne bi fotografirali

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.