https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podelili koncesijo za oskrbo in namestitev zapuščenih živali

15.12.2022 ob 6:05  

Podžupan v opravljanju funkcije župana Zoran Hoblaj in direktor družbe Mala hiša Marjan Ivan Kerčmar sta podpisala koncesijsko pogodbo za opravljanje obvezne občinske gospodarske javne službe pomoči, oskrbe in namestitve zapuščenih živali v zavetišču na območju Mestne občine Murska Sobota, so zapisali na spletni strani občine.

Mestna občina Murska Sobota je na podlagi sprejetega Odloka o predmetu in pogojih za podelitev koncesije za opravljanje obvezne občinske gospodarske javne službe pomoči, oskrbe in namestitve zapuščenih živali v zavetišču na območju Mestne občine Murska Sobota, na portalu javnih naročil in na evropskem portalu javnih naročil objavila javni razpis za podelitev omenjene koncesije na območju Mestne občine Murska Sobota.

Na javni razpis je prispela samo ponudba družbe Mala hiša, zavetišče za živali d.o.o. Ta bo tako v prihodnjih 8 letih izvajala obvezno občinsko gospodarsko javno službo pomoči, oskrbe in namestitve zapuščenih živali v zavetišču na območju Mestne občine Murska Sobota. Letna vrednost omenjenih storitev v zavetišču znaša dobrih 9 tisoč evrov. 

Foto: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2022 ob 11:43 gost

      Te model v pisani srakici je pravi floki.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.12.2022 ob 16:36 gost

      taki kretenkoji bodo prisesani na državne jasli ker nebodo zmogli sami vzdrževati teh živali !!!!!!! svoboda vukojebini !!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.12.2022 ob 17:44 ...... gost

      za živali de poskrbljeno, za ljudske sirote pač ne, jebemti sistem i što ga vodi 32 leti

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.