https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gornjeradgonska družba Reflex bo dobila novega lastnika

16.12.2022 ob 12:45  

Družba Reflex iz Gornje Radgone bo kmalu dobila novega lastnika, ki ima velike in inovativne načrte. 

Gornjeradgonska družba Reflex bo v prihodnjih dneh dobila novega lastnika, piše časnik Finance. Damijan Vuk ima z Reflexom, ki ga je rešil in prestrukturiral sklad Alfi, velike in inovativne načrte. »Želel sem družbo, ki nekaj proizvaja in je tehnična, tako kot sem jaz,« pravi Vuk.

Zdaj Vuk vstopa v novo zgodbo, očiščeni Reflex, ki je bil pred petimi leti skoraj že v stečaju. Naj spomnimo, da je bil Reflex pred nekaj leti v poslovnih težavah in prisilni poravnavi, potem so se reorganizirali in sedaj že tretjo leto poslujejo pozitivno.

Po reorganizaciji posluje pozitivno

Bil je v prisilki, prek katere je družbo prevzel sklad Alfi, jo razbremenil dolgov in posodobil. »V tem času smo v podjetje vložili še več kot štiri milijone evrov – v novo kalilnico, obdelovalne stroje, IT in digitalizacijo, danes je Reflex povsem druga družba,« pove direktor Igor Kržan.

Kot pravi, so prejšnjima trgoma, torej Hrvaški in Avstiji, dodali še nove: Norveško, Španijo, Anglijo, sodelovali so pri gradnji soseske Šumi in še vedno pri šišenskih Kvartetih, tudi za prihodnje leto imajo polno naročil. Ga pa skrbijo stroški, dodaja, predvsem cena elektrike in dela. Letošnje leto bodo tako končali z rekordnimi prihodki, ustvarili jih bodo približno 36 milijonov evrov, se pohvali Kržan.

Koliko bo Vuk odštel za Reflex in kakšne načrte ima

Vuk o kupnini ne želi govoriti. Po neuradnih informacijah časnika pa bo za Reflex odštel približno osem milijonov evrov, kar je približno trikratnik letošnjega kosmatega denarnega toka (EBITDA). Novi lastnik ima velike načrte z razvojem družbe. Predvsem stavi na razvoj tehnologije stekel, med temi so tudi prosojna fotovoltaična stekla.

Foto: izrez Google Maps

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2022 ob 19:14 gost

      Kopuje se podjetja za velike denarce gospodarstveniki pa jočejo da nimajo denarja za elektriko. Sramota za gospodarstvenike pred leti niso imeli za višanje plač niti za normalne plače. Zdaj nimajo za elektriko in izsiljujejo vlado za denar. Gospodarstveniki pa kujejo velike dobičke z kerimi kopujejo druga podjetja. Zato njim država nebi smela dati niti evra. Saj prejšnja vlada debila januša groznega ni dala nič pa niso štrajkali niso izsiljevali niso grozili z stavka mi. Isto kot zdravniki zdaj bodo štrajkali imajo pa tri službe v javnem zdravstvu, privat, pa še pri prijatelju. Iz zdravstvenih domov pa odhajajo ker niso sposobni opravljati 3 službe naenkrat. Zato nim država nebi smela dati nobene povisnice ker že itak imajo 3 plače. Banda nedelavna izkorišcevalna. V tem zdravstvu ni drugega kot zahrbtni izkoriscevalci. Zato tisti ki nima zdravnika naj lepo svojega zdravnika vpraša zakaj ga je zapustil ne pa vlado.

      48 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.12.2022 ob 21:00 gost

      Oh bebo, bebo,ti pa si bebec.

      12 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.12.2022 ob 8:18 gost

      21.00,,, bebo te je napravo zato si hlapec in ostaneš hlapec svojemi vele pizdeki Januši.

      15 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.12.2022 ob 9:23 gost

        Ti si pravi jugo pizdek , ki ni imel para, živel v klošariji in prišel živeti v Slovenijo na socialo , drugače bi od gladi krepno .........

        15 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.12.2022 ob 9:21 gost

      Pod Janšo so vsi imeli svojega zdravnika, inflacija nula, gospodarska rast 2. najboljša v EU. Bencin 1 evro. In to sredi epidemije. Pa policija je pridržala nasilneže, ne ostarele kmete na lastni njivi.

      32 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.12.2022 ob 9:24 gost

      8:18

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.12.2022 ob 9:28 gost

      Ma pusti tega srbskega kekca , fukneni do amena

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.12.2022 ob 14:21 gost

      Pod janušovo vlado so vsi imeli en velik drek ne zdravnika. Saj pa je celo Slovenijo zaprl v bunker. Niti k zdravniku nihče ni mogel ker je Slovenija za časa Janeza Janše 2 in pol leti obstala na mrtvi točki. Zato čuti hlapec njegov rito lizec. Buzi.

      23 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.12.2022 ob 14:49 gost

      Vlada Janeza Janše je edina vlada, ki je vsem državljanom dejansko dajala ( boni, dodatki, olajšave…). Zdaj tega ne bo več, golobovi nam bodo vzeli še tisto kar je naše.

      26 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.12.2022 ob 7:47 StaceyConley gost

      Super and Easiest 0nl!nee Home open door for all. make 90 Dollars for every hour and Make 17485 Dollars for each month.All you essentially Need an Internet Connection and aComputer To Make Some Extra cash. visit below website…. 🙂 AND GOOD LUCK.:) HERE====)> https://ukincome6.blogspot.com/

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.