https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lendavi je otroke obiskal Božiček

20.12.2022 ob 9:10  

Na zadnjo adventno nedeljo se je na prireditvenem prostoru pri gledališki dvorani odvil božični sejem, ki je ob sončnem vremenu v praznično-decembrskem času poskrbel za pisano paleto božično-novoletnih ter rokodelskih izdelkov, kakor tudi domačih dobrot in izdelkov lokalnih ponudnikov, ki navadno sodelujejo tudi na mesečni domači tržnici.


Obiskovalci so lahko izbirali med 20 ponudniki na stojnicah, ki so ponujali česen, mlečne izdelke, med, domače testenine, slaščice, palačinke; v ponudbi pa so bili tudi izdelki iz keramike, nakit, okraske s prazničnimi motivi, naglavne rute in oblačila, naravna kozmetika ter rastlinski terariji, okrepčati se je bilo možno tudi s kuhanim vinom, čajem in vročo čokolado.

V popoldanskem času je na letnem odru potekal krajši kulturni program z nastopom pevskih zborov DOŠ I Lendava in Vrtca Lendava, nato pa je otroke zabavala palčica s petjem in plesom, s čimer so skupaj priklicali dobrega moža Božička.

Ta je obdaril najmlajše obiskovalce s praktičnimi in sladkimi darili, ki so jih prispevali: Tiskarna Arma, Radenska d.o.o., Prekmurec d.o.o. in Mestna skupnost Lendava.

Praznični program se nadaljuje do konca leta, ko se bosta v Gledališki in koncertni dvorani odvila še predstava za otroke- Zvočna kuhna ter božično-novoletni koncert Glasbene šole Lendava, na lendavskem gradu pa bo 23. decembra potekalo odprtje retrospektivne razstave Zoltána Gáborja. Zadnji teden decembra bo na zunanjem prireditvenem prostoru vsak večer med 18.00 in 22.00 v znamenju decembrske dežele s kulinariko in glasbo, so sporočili iz občine Lendava. Podrobnejši program je dostopen tukaj.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

FOTO: Tomaž Galič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2022 ob 10:01 gost

      Bravo božiček mene pa nisi obiskal. Tudi jaz si želim darilo pa čeprav nisem otrok. Vsaj kakega kuhančka ali pa kako malenkost za dušo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2022 ob 22:44 ave gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website-------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.12.2022 ob 13:30 gost

      Ne razumem, saj pa je v Lendavi zmagala SSloboda, ki pa ne premore besede' BOŽIČ'. UKZ (ultra komunistični zombi) se bo verjetno prvi oglasil in protestiral.😅😂🤣

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.12.2022 ob 16:20 BettcGuinness gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.12.2022 ob 14:05 Kiara_Whitham gost

      Ko bodo spet začeli govoriti "Dame in gospodje" na spletnem delovnem mestu, se bom vrnil, vendar ne do takrat! Florida je zdravorazumska konzervativna država, kjer ima večina ljudi pamet!KOPIRAJTE IN ODPRITE TO POVEZAVO ..... ➥➥➥ 𝐖𝐰𝐰.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝐜𝐨𝐦

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.