https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti obeležili dan samostojnosti in enotnosti

Trg zmage, 23.12.2022 ob 12:30  

Danes je na Trgu zmage v Murski Soboti potekala slovesnost pred dnevom samostojnosti in enotnosti Republike Slovenije, ki ga sicer praznujemo 26. decembra.


Murskosoboška občina je skupaj z Območnim odborom Zveze veteranov vojne za Slovenijo Murska Sobota in Policijskim veteranskim društvom Sever za Pomurje pred obeležjem braniteljem slovenske samostojnosti priredila tradicionalno slovesnost pred dnevom samostojnosti in enotnosti.

Slavnostni govornik ob tej priložnosti je bil Damjan Anželj, župan Mestne občine Murska Sobota.

V kulturnem programu sta nastopila Iva Žižek (vokal) in Domen Baša (harmonika).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.12.2022 ob 13:31 pűšpek gost

      Včasi si mislim ,da boljše ,da nikoli ne bi prišlo do razpada Jugoslavije . Saj ,ko je Tito ,živel niso upali pomisliti na razpad .Zdravstvo ni bilo v kurcu . Dela je bilo ogromno plače niso zamujale ,delavec je bil spoštovan .Kralo se ni tak masovno in podjetja niso čez noč propadla .Lopovom se slabo pisalo .Ni mesta,da bi vse napisal kako ,dobro je bilo .

      30 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2022 ob 17:36 gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐜𝐨𝐦

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2022 ob 17:59 Neenotnost, nestabilnost in neodvisnost gost

        youtube.com/watch?v=joHjNHAVlSY youtube.com/watch?v=8ol5UT9qlXk 24ur/novice/slovenija/fajon-slovenija-povecala-kredibilnost-na-zahodnem-balkanu

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2022 ob 23:58 SirOliver gost

        Seveda, yuga je živela od kreditov, vozili smo stare gare in še to na par-ne par, po srat papir, banane in vse ostalo v Avstrijo, mesa je "tu pa tam" zmanjkalo, plačo takoj menjat za DEM, da jo vrag ne vzame itd itd. In ja, kradlo se je enako, če ne še bolj, samo da to nisi vedel. In delavec je bil spoštovan... pa ne me basat... nekaterim res ni pomoči...

        15 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 23:34 gost

        pušpek, Slovenija se bo v kratkem imenovala JUGOSLOVENIJA ,ja počasi gremo nazaj na Balkan.Slovenjo bo uničil predsednik vlade Golob z svojo sedanjo vlado. Žal pač tako je in ni BOG nam več ne more pomagat.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.12.2022 ob 13:57 gost

      Kljub temu, da je zima se je spet zbralo polno majskih hroščev.

      20 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.12.2022 ob 14:10 gost

      Ejejej srbski Marulek .......

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.12.2022 ob 14:12 gost

      Takrat ni bilo demokracije v takem pomenu besede , ampak smo se zavedali ker je prav in kar ni prav !! Sedaj pa je po večini vse dovoljeno in kam nas to pelje !!??? Vsak je znal do kje lahko in koliko lahko !!!!!! Danes pa sami lopovi zapovedujejo in pišejo zakone !!!! Mi ki smo vse tole doživeli in preživeli , nismo zadovoljni z takim življenjem !!!!!!! Mladi pa tako nimajo pojma saj imajo vse in vse jim je dovoljeno , neznajo razlikovati med dobrim in slabim!!!!!!! Glavno da je njim lepo !!!!!!!!!

      41 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2022 ob 0:40 Pomagaj ti gost

        zurnal24.si/magazin/vip/avdic-v-eter-poklical-mamo-zrtve-enega-najhujsih-zlocinov-v-sloveniji

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 21:51 gost

        Probaj nekak zrihtat nazaj Jugoslavijo, če maš kakše veze ali poznane ljudi, ti boš to zrihtal.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.12.2022 ob 16:35 GITABG gost

      Z mnenjem "püšpeka" se lahko delno strinjamo. Za delavce je bilo bolje poskrbljeno, to drži. Pa tudi je res, da ni bilo vse slabo. Dejstvo pa je, da je Jugoslavija predvsem gospodarsko propadla. Že smo pozabili, kolikokrat smo rezali ničle pri dinarjih. Brez gospodarstva pa na žalost ni nič; to si pa pač težko priznamo.

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2022 ob 23:17 gost

        Te smo rezali nule pri dinarjih zdaj pa pri praznih denarnicah pa prazne mize in prazni rezervari, ka pomaga vse na lageri pa nemreš kupiti

        15 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.12.2022 ob 17:08 KristineColella gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.12.2022 ob 18:05 Nadzor proti Sloveniji gost

      oe24.at/oesterreich/politik/aktuell/oesterreich-verlaengert-grenzkontrollen-zur-slowenien

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.12.2022 ob 19:34 Karel K. gost

      Glavno, dda sta Lipič in Jevšek poleg. Nobenega na fotografiji nisem nikjer vide3l ali slišal, da bi meni in sodelavcem pomagal pri organizaciji referenduma oziroma plebiscita o samostojnosti Slovenije. Morda je Lipič takrat še delal v trgovini v Domu tehnike in prodajal šraufe. Jevšek pa je bil miličnik, morda. Takraat so nas Udbovci in miličniki saj so nekateri od njih udbovcem pomagali zbirati podatke o nas dejanskih pomladnikih, kateri so s partijo čakali, kjdaj bo to vse skupaj padlo v vodo, da nas bodo potem čez noč spravili pod rušo v slogu svojeg nekdanjega sodelavca Puklatega Miheca. Zdaj pa so to največji domoljubi, osamosvojitelji in borci za človekove pravice. Ni presenečenje, da se sedaj pod to Golobovo in Klakočerjeve oblastjo obračunava z vsem kar ne misli partijsko, se vlada na temelju populizma in laži, pripisujejo si zasluge za dogodke pri katerih sploh niso sodelovali, kot zdaj pravi, Fajončka, da so zunanjo politiko vrnili na stare tirnice, s tem, ko je po njihovi zaslugi bila Bosna sprejeta kot kandidatka za članstvo v EU. Pa to je že staro in so to zdaj Evropejci sprejeli, ker hočejo preprečiti vdor islama in Rusije, morda Kitajske na balkan, kjer je Bosna najbolj rizična.

      28 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.12.2022 ob 19:46 Karel K. gost

      Belorusija z Lukašenkom na čelu je nasprotna stranka za naskok na članstvo v Varnostnem svetu pod ministrovanjem Tanje Fajon, pa se kljub temu sprašujejo kako bomo prepričali najmanj 129 držav? Zaradi Lukašenka je belorusija na črnem seznamu, zato ta država ne more biti konkurent nobeni demokratični državi. To sprenevedanje morda ima temelj v temu, da tudi Slovenija pod titoisitčno vlado Goloba in Fajonove in tudi nasploh ni demokratična država, ali pa se sprenevedajo, da bi potem, če bi bila izvoljena Slovenija, da kako so zaslužni za to, da so bili sprejeti.

      13 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2022 ob 20:24 Parsifal gost

        jebo te titoizem ....sces doktorejrati s toga jebenoga titoizma? pomladnik? daj ne seri...tvoj politicni potencial ne segne dele od meje tvojega grunta..pa ci nej bilo Titoja bi si tij se gnes s svejčof svejto ka od vode niti ne gucin...sicer pa taksin kak si tij niti jansa niti golob nemreta pomagati..bolanim v umu mislim..pa fajn se mej pa se kaj napijsi o titoizmi..

        11 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2022 ob 21:50 123 gost

        Če je mogoče šiptar zaslužen za samostojno Slovenijo, on je rušitelj demokracije, podpira ga pa rkc in v zgodovini človeštva je največ vojn zanetila cerkev ki ima v lasti največ bogastva

        8 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.12.2022 ob 17:57 Mikimali gost

        Karlek, da ti pošlen robček, kolk jokicaš boš nuco prt, naga več jajo(maršal twito) zdaj je svoboda, in naslednih deset let, pa se lahko na glavo postaviš. Puhglavi penzion, al pa Dob.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.12.2022 ob 19:58 Groza gost

      Nehajte že s tem Titom, mrtev je že celo večnost. Bi bilo bolje razmišljatio nas in našem času.

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.12.2022 ob 20:00 sobočanec gost

      Obiskovalcev ni videti, le tisti, ki so tam po službeni dolžnosti. Zakaj proslava ni na dan praznika, saj je dela prosto ?!

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.12.2022 ob 20:25 gost gost

      Kakša samostojnost in enotnost? Nejsmo niti samostojni in ne enotni. Dokeč bomo meli takše provokatore kak je puklasti pokvarjenec niti nemo nikdar enotni.

      8 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      23.12.2022 ob 20:36 Karel K. gost

      Hitler, Stalin in še kateri so mrtvi že70 let pa se še vedno govori o njih kot diktatorjih, o Titu, ki je med njimi, sebi enakimi bil živ najdlje, starosti pa so nekako istih, pa se nebi smelo govoriti, o vašem titoistov očetu kateri še danes uničujete in poneumljate Slovenski narod. Pravkar smo poslušali Golobčka, kateri je zlorabil ta praznik spet za razpečevanje svoje titoisitčne propagande, populizma in laži, saj je v govor vpletal vse kar spada v te usmeritve. Na začetku kulturnega programa je zlorabil indijko slovenskega rodu in Lenarčiča, pogled z njihove ptičje perspektive na zemljo. Vsi vemo, da se z vesolja ali letalskega leta ne vidijo meje, vendar mi živimo na zemlji, kjer te meje obstajajo in grenijo življenje takšni lažnivi politiki kot je bil Tito in kot je zdaj golob, kateri nadaljuje z njegovo tradicijo pri vodenju te male Slovenije katera ima na zemlji svoje meje. S perspektive letalskega leta se ne vidijo revni in bogati, na zemlji pa se razlikujejo, revni živijo hujše življenje kot pes, bogati pa se kitijo z bogastvom in teh revnih sploh ne poznajo se jim upirajo kot smeti na poti, jih sploh ne povohajo, čeprav so postali bogati na njihovih žuljih. Torej abvstonavtka Sunita Williams, pilot Lenarčič, poslužila sta se propagande zoper realnost na tej zemlji, katero takšni kot je Golob kateri zastopa Tita na tej zemlji, kot pravijo, da je papež poblaščenec jezusa in boga na zemlji, zlorabljajo in poneumljajo narod, da bi lažje z njim manipulirali in bi ga še bolj izkoriščali, da bi lahko sebi in bogatašem pridobili več premoženja.

      17 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2022 ob 0:46 Nisu Stalinisti gost

        youtube.com/watch?v=azMrjGWDupk youtube.com/watch?v=joHjNHAVlSY youtube.com/watch?v=ZRYY5qg12ME

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      23.12.2022 ob 20:59 Karel K. gost

      Nemci imajo problem s svojo BND, ker nekateri pripadniki sodelujejo z ruskimi špijoni, kaj šele, ko bodo odkrili njihovo sodelovanje s Slovenko Titovo tajno politično milico UDBO v bivšem sistemu, ko so lovili po Nemčiji nasprotnike Tita in partije. Ja Udbovcem je moral nekdo iz Nemčije dajati podatke o teh ljudeh o njihovem gibalnem prostoru, delovanju, življenju.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      23.12.2022 ob 21:26 gost

      123 že ne vem kolikič pišem da si TELE.TELE boš ostal in TELE boš šel v grob. SRAMOTA ČLOVEŠTVA.

      11 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2022 ob 21:53 123 gost

        Resnica boli vas vernike ki ste zlo naroda, sama cerkev vam je dala podatke kaj se dogaja za zidovi in jih še vedno podpirate

        9 14 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      23.12.2022 ob 22:17 ave gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem———————————>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑹𝒊𝒄𝒉𝑨𝒑𝒑1.𝑪𝒐𝒎

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      24.12.2022 ob 3:51 Čergoli gost

      ŽIVEL TOVARIŠ TITO!!!!

      7 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      24.12.2022 ob 7:31 Parsifal gost

      bravo...vecijna ne loci toga od koj smo se osamosvojili..od Titoja ze nej..ka je bil dobrij 10 let ze na Dedinji..osamosvojili smo se od Jugoslavije..sicer pa ka nesterni telko sinflejo komuniste itd..ci tej komunistof tistoga casa nebi bilou bi nas Srbija se gnes den klacila..niti nen pravo ka je komunizem bil slab eli dober..sigurno so se kakse krivice komi napravile..naj zaj poven ka zivijmo boukse pod Slovenskimi precedniki? nemren..rejsan mamo vsega vec kak tistoga casa..eli zivelo se je boukse ..jebes tiste nule ka smo crtali na pejnezaj pa inflacijo..gnes je slabse ka vecijna pod kreditami pa se inflacija doste bole pozna..na zalost..lp levim in desnim

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.12.2022 ob 18:03 Mikimali gost

        Parsifal, dok je bil stari živ, nišče ni smel risat zemljevid velike Mađarska al Italije, a zdaj???

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      24.12.2022 ob 8:04 resnica gost

      SEDAJ pa se je izkazalo KOT DA SE NISMO ODAMOSVOJILI .

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      24.12.2022 ob 8:05 gost

      OSAMOSVOJILI 8:4

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      24.12.2022 ob 8:27 gost

      Naj mi nekddo pove kaj je boljše , kaj je lepše , vojska je odšla , pomrli so borci za domovino . Ostali so pa še vedno tisti ,ki delajo zbrko v tej državi . Vemo pa dobro kdo so ti .Med sabo se mrzimo , smo razdeljeni ..Isto sranje samo drugo pakovanje !!!

      18 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      24.12.2022 ob 8:32 gost

      Prav imaš komentator ob 8:27 , sam pa dodam čisto preprosto in enostavno zablužena država

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      24.12.2022 ob 8:48 gost

      Mirno odcepitev so izvedli komunisti , pa so nam jo ukradli desidentni plačani pokvarjeni komunisti .

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      24.12.2022 ob 9:00 kapca gost

      SirOliver @@@ Ti še takrat nisi bil na svetu in ne veš ,kako je bilo .Res je ,že kaj zmanjkalo po trgovinah .Omenjaš kredite .Saj pa Jugoslavija z 22 miljoni prebivalcev ni bila tako zadolžena kot zdaj Slovenija z slaba dvema miljonoma ljudi .Če ne veš ,kako je bilo malo povprašaj starejše .In ne poši bedastoč

      16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2022 ob 9:11 gost

        Je med odraslimi , pa mislim da je sam presvetli SRBIN ki piše pod vzdevkom Sir Oliver !!! 9:00

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      24.12.2022 ob 13:23 gost

      Daj Čergoli še nekaj napiši hi,hi,hi,hiiiiiiiiii

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      24.12.2022 ob 13:52 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Konec , niste nič kaj pametnega uma....Tak je bilo....edini ,ki so imeli jajca so bili miličniki,teritorialci so še danes v spominu nič,nula,edino lendavski Rambo(se ne izpostavlja),je zrihtal dva tri tenkiča....o njem pa nič.....med nami je.....

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      24.12.2022 ob 13:58 gost

      REVEŽ BOLAN NA UMU !!!ha,ha,ha,ha,haaaaaaaaa 13:52

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      24.12.2022 ob 14:12 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ljudje,ne iti v penzijo,boste blesavi kot Károly.....sam povem....

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      24.12.2022 ob 14:24 gost

      Ti si že celo življenje blesavi , samo tega ne veš , MI PA !!! hi,hi,hi,14:12

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2022 ob 16:03 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ti,hi.hi.hi....javi vsem nam ko boš prvič prckau .. hihihi....😂

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      24.12.2022 ob 16:15 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      ŽIVEL TITO TOVARIŠ(ELVTÁRS),ŽIVEL TOVARIŠ MAČEK ,KNOJ IN OZNA IN UDBA,SMRT DOMOBRANOM,SMRT IZDAJALCEM SLOVENSKOSTI,POŠČIJEMO SE NA DESNE ČRNE,VÖ BOJ POTOMCI PARTIZANOV,DAJMO JIM PROSVETLITVE.SMRT FAŠIZMU..ŽIVELO DELAVSTVO,DOL Z BOGABOJEČIMI,DOL Z KLEROM,DOL Z PEDOFILSKO PEDERISTIČNO KURBIRSKO DUHOVČINO,ŽIVEL SOCIALIZEM .

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      24.12.2022 ob 16:27 gost

      Kurb.n sine pleši mrhovinar !!! 16:15

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      24.12.2022 ob 16:56 Julieuark gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      24.12.2022 ob 16:57 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kteri pa je bolj okoli Irske ,pa "pubov",kot jaz,mater vam nezerensko kmečko....kteri vö Lendavi ... Sloveniji. ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      24.12.2022 ob 17:05 gost

      oj bože mili futlekar !!! ha,ha,ha 16:57

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2022 ob 17:19 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Eno oznanjam,uro pred polnočjo ne pljuvam po nikomer,jutri tudi ne,nato pa pod kontrolo nisem....tak ,da ti Hihihi napiši kaj.konstruktivnega,samo hihi si ,malce blesav si,ostali desni maloumneži,obračunam z vami ob državnem prazniku,ko bodo škropili vas konje ,pokveke kljusaste.....vas magarce mojega prijatelja Ivana,osli vi eni....eden ima danes osrednjo vlogo,tak ,da lahko špilate njega vö jaslicah....osli vi ...

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      24.12.2022 ob 17:51 gost gost

      Onii ob 2o,25 je dobro napiso. Kakša samostojnost, kakša enotnost. Poglednite ,ka dela puklasto strašilo, največji pokvarjenev v zgodovini Slo. Sa,mo provicira, naklada išče tisto ,ka nega. Kelkokrat je že zgubo na sodišči, pa samo še s ten životari, s takšimi provokacijami. Dokeč de rovaro ,pa za seboj vleko .množico ,tak dugo de se še nekak držo. Primitivci mu še vedn o nasedajo, pa ne vejo zakoj. So pač primitivni brez lastne pameti. Torej, kakša enotnost, kakđa samostojnost, dokler de na sceni puklasti pokvarjenec , je med narodon nede. To, ka neti non stop spore pa sovraštva njemi odgovarja. Saamo še na ten prosperira.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      24.12.2022 ob 18:52 gost gost

      Nej san srbsko, če pa že, bi pa rajši bil, kak takši zarukanec, kak si tij ob18.16.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      24.12.2022 ob 21:44 umetnik gost

      Glede na število komentarjev izgleda, da narod ni ravno zadovoljen.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      25.12.2022 ob 11:21 gost

      Sloveci plešejo , pamet pa imajo v leru !!??

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      25.12.2022 ob 11:43 če vam ni za plesat gost

      pejte drugam, ali pa v korona sistem. Kdo vas hudiča drži v tej državi? Imate tviteraša in vam na kaj zrikta, ni nujno plesanje, lahko je samo desno objemanje, samo ned med spolno enakimi, kot to rad počnete prijatelji tviteraša.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      25.12.2022 ob 13:12 gost

      Da greš krast RDEČEMU KRIŽU je res podlo N.P:M !!!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      28.12.2022 ob 14:55 Miško piško gost

      Če policajem več nej trbej biti urejen? Kriza.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.