https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tatvina kolesa, požar na električnem vodniku

26.12.2022 ob 8:00  

Na božičnih štiriindvajset ur so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z marerialno škodo, eno kaznivo dejanje, kršitev javnega reda in miru, prijeli dvanajst tujcev, požar in dva primera povoženja divjadi.


Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino kolesa.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob inetrvenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Na avtocesti so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe v tovornem vozilu odkrili 12 tujcev, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način. Vsi so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito. Voznik tovornega vozila, bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče.

V Ljutomeru je zaenkrat iz neznanega vzroka prišlo do požara na električnem vodniku. Napako so sanirali delavca Elektra. Nastalo je za 1.000 evrov škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.12.2022 ob 22:03 pijani Slovenci gost

      novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/mocno-opitega-slovenca-v-bad-kleinkirchheimu-iskali-celo-noc gauerzeitung.ch/aargau/kanton-aargau/villmergen-betrunkener-slowene-baut-mit-seinem-lastwagen-mehrere-kleine-unfaelle-und-faehrt-unbeirrt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.