https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so najboljše zaposlitve tega tedna v Pomurju

28.12.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so zaposlitvene možnosti v Pomurju. Izpostavljamo nekaj zanimivih, preverite, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN medse vabi VIŠJEGA SVETOVALCA PODROČJA II. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, s poskusnim 6 – mesečnim obdobjem. Delo poteka v dopoldanskem času. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prejšnjo) ipd., tri leta delovnih izkušenj na področju dela z otroki, mladostnicami in mladostniki oziroma njihovimi družinami ter znanje nemškega in angleškega jezika. Delo med drugim zajema delo na projektih socialnega varstva, načrtovanje in vodenje posameznih izobraževalnih projektov zavoda, predstavljanje zavoda na različnih izobraževalnih delavnicah, sodelovanje z izobraževalnimi združenji, institucijami in povezovanje zavoda z okoljem ... Podrobnosti o samem javnem razpisu najdete TUKAJ. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 30. decembra 2022.

ZAVOD SVETEGA CIRILA IN METODA ZA SOCIALNO VARSTVENO, ZDRAVSTVENO IN VZGOJNO IZOBRAŽEVALNO DEJAVNOST zaposli BOLNIČARJA NEGOVALCA – PRIPRAVNIKA. Nudijo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, s poskusnim 2 - mesečnim obdobjem. Delo poteka dvoizmensko, delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo, smer zdravstvo in socialna varnost, znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 28. decembra 2022.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA zaposli SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer Zdravstvena nega in babištvo, tekoče znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Delovne izkušnje niso zahtevane. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 2 – mesečnim obdobjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 31. decembra 2022.

PARADAJZ podjetje za proizvodnjo, trgovino, storitve in distribucijo d.o.o. v svoje vrste vabi NABAVNIKA. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas in s 3 – mesečnim poskusnim obdobjem. Pričakujejo višješolsko (prejšnjo) ali višjo strokovno izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, eno leto delovnih izkušenj ter zahtevna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13. januarja 2023.

PIKOS BISTRO, gostinske in druge storitve d.o.o. išče NATAKARJA. Od kandidatov pričakujejo natančnost, urejenost, vestnost in zanesljivost, eno leto delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije in srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo. Nudijo zaposlitev za določen čas 3 – mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14. januarja 2023. 

OBČINA RADENCI medse vabi RAČUNOVODJO VI. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 5 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo višješolsko (prejšnjo) ali višjo strokovno izobrazbo in 6 mesecev delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 6. januarja 2023.

OSNOVNA ŠOLA VERŽEJ zaposli VZGOJITELJA PREDŠOLSKIH OTROK. Nudijo zaposlitev za določen čas oz. do 31. avgusta 2023, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem in skrajšanim delovnim časom 17 ur na teden. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer Izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo z življenjepisom, potrdilom o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilom iz kazenske evidence in potrdilom sodišča, da kandidat ni v kazenskem postopku, po pošti ali e-pošti do 29. decembra 2022.

POMARANČA GOSTINSTVO, TURIZEM D.O.O zaposli PICOPEKA. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Delo poteka dvoizmensko, delovne izkušnje niso zahtevane. pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo ali alternativno osnovnošolsko izobrazbo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 31. decembra 2022.

VRTEC LENDAVA zaposli RAVNATELJA VRTCA. Nudijo zaposlitev za določen čas 60 mesecev, poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo ipd., smer Izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok ali alternativno visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) ipd., smer Izobraževalne znanosti. Od kandidatov pričakujejo še 5 let delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije ter znanje slovenskega in madžarskega jezika. Kandidati prijave pošljite po pošti do 6. januarja 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2022 ob 8:09 gost

      Res same bajne službe. Vse te izobrazbe imajo naši sosedi Hrvati Varaždin Čakovec. Kajti oni so prioriteta za prosta delovna mesta v Sloveniji.

      22 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 16:45 Nevarnosti zaposlitev gost

        24ur/novice/tujina/posnetek-incidenta-na-severu-kosova-s-kamenjem-nad-avtomobil-televizijske-ekipe

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2022 ob 8:38 dolgčas gost

      Ko tri ali več let čakaš na delo, je jasno, da Zavod za zaposlovanje ni več potreben.

      22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.12.2022 ob 9:55 zavodaš gost

        to še ni nič! kaj pa ko že 10-15 let ne najdeš nič, nihče te noče, zavod pa se tudi jebe zate! definitivo bi trebalo zavod ukiniti.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2022 ob 8:45 gost

      Leve vlade se hvalijo, da delajo za male ljudi. Zakaj se potem ravno v času levih vlad poveča število revnih?

      24 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 18:36 123 gost

        Število revnih se zato poveča ker so prej desni lepo kradli, Janšev bencin po evro bomo vsi skupaj vračali ker petrol bo tožbo dobil

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.12.2022 ob 9:10 gost

      Zato ker morajo vračati dolgove desnih debilov. Kajti vlada Janeza Janše je v dveh letih pridelala za 40 miljard dolga in še dodala 10 procentno inflacijo. Štekaš debil hlapec desnih domobrancev.

      15 33 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 9:20 gost

        Od kje pa imaš te podatke, da je toliko dolga? Si zaposlen v računovodstvu vlade???? Še en ki so mu pamet napumpali levičari in vrgli pesek v oči. Kako lahko slepo vrjamete nekim debilom brez enega dokaza??? A to da je Golob zrihtal Sloveniji drago elektriko ker je slovensko razprodal je pa dobro?? A ta pa ne bo naredil ogromnega dolga??? Pred vašimi očmi ga dela pa mu se klanjate. Kušnite ga na rit budale. Pa še več je brezposelnih ker dela samo za svoje ki so na njegovi strani. Še enkrat ga izvolite pa še ime države spremenite ker to ni Slovenija za katero so se naši starši borili!!!!

        33 8 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.12.2022 ob 9:59 gost

      Nič ni zagonila prejšnja vlada, v času epidemije je omogočila gospodarsko rast in izpogajala milijarde evropskih sredstev za čas po covidu. Te milijarde zdaj dobivajo elektro pogoltneži, sledili bodo petrolovci in podobni revčki z bojnimi plačami, nagradami in božičnicami. Nikoli nič krivi, do nagrad pa upravičeni, ker piše v pogodbi. Kot je včeraj pravilno ugotovil Pečečnik, nižje plače, višji davki so pot v katastrofo. Vsak cepec in njegove poročne priče res ne morejo voditi države. Razen v bankrot.

      34 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 18:43 123 gost

        Izpogajali so že samo kam so delili, tudi cerkveni uslužbenci so dobili in to neupravičeno

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.12.2022 ob 10:35 AJAJAJAJAJ gost

        gost 28.12.2022 ob 9:59 - ja. vse to je res, ČE VERJAMEŠ. Večino milijard bomo oziroma že vračamo. Tudi večino pomoči podjetjem, se bo drago vračalo. To ni bila pomoč, to je bilo DRAGO POSOJILO. In vi tako častite vlado IVANA JANUZAJA JANSHE - ORBAN? Res ste slepi. Malo mislite z svojo glavo. Več se ne spomnite, kako so nas zapirali med epidemijo? Protiustavno! Zakaj niso sprejemali zakonov ampak samo odloke? Zato, ker so vedeli, da bi vse padalo na sodišču. Zdaj se lepo kaže, kako so delali z odloki, da potem niso nič krivi. Kdo nas je zadolžil? Prejšnja ali ta vlada? Že takrat sem pisal, da so tiste pomoči nekaj sto evrov samo kupovanje glasov na volitvah. K sreči je pameten narod spregledal in rekel NE TIRANIJI. Vse kar so zapravljale prejšnje vlade, pa naj vlada gospoda Goloba reši v pol leta, letu? Ne bo šlo, ker je preveč tega. Skrajni čas je, da začne nekdo, torej prejšnje vlade, odgovarjati za svoja dela. Žal SLO ni neka pravna države, če je lahko PV, poslanci in ministri pravnomočno obsojeni ljudje. Če se hočeš zaposliti kot asistent naprimer invalidu, MORAŠ priložiti papir o nekaznovanosti. Kaj pa poslanci? NIČ!!!!!!!!! Sramota. Prejšnji sklic vlade je imel ničkoliko kaznovanih. Dokler se to ne uredi, smo lahko v skrbeh, da se spet pojavi kakšna kopija MALEGA ORBANA.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.12.2022 ob 10:54 gost

      Za časa kovida je omogočila oligarhom in tajkunom da so se bolj bogati kot so bili. Zato da vaš pizdek,,,, Januš potzemni,,,, z njimi zdaj lahko igra golf pa se šupiri na njihovih jahtah.

      12 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 11:00 gost

        Ti si pravi pizdek , ki ne ve razsodit realno stanje ,ki se dogaja s tvojim posranim tičarom !!!! 10:54

        23 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 11:03 gost

        Mrhovinar šiptarski bljuzič na pamet !! Aja ti si tako prizadeti v lubenici ,,,sem pozabil ,,,, kapišo

        15 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 11:31 gost

        Mediji so vam nastavili oboje PM in P.sranca, zato nihče od njiju ne more reči , da je zares zmagal . To je samo v vaših praznih glavah

        22 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.12.2022 ob 10:58 gost

      9:10 Kaj je srbski tupaš ti je dolgčas po Janši , te pere , ti je šla žička v glavi ???? ha,ha,ha,ha,ha,

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 11:56 X gost

        Kakšno je mentalno zdravje Slovencev je zelo preprečljivo izkazano z izvolitvijo dveh kleptomanov na najvišji funkciji v državi Predsednik je kleptomanv Gen-i , predsednica države je pa poleg zelo vprašljivo nagrabljenega , še pred ene minute preizkušenj v domači in mednarodni politiki . V partiji so se morali kasnejši predsedniki CKA nabirati dolgoletne izkušnje . Zato ne čudi neuradna informacija, da sta zakonca Pirc z davki okoli prinesla državo . in da so se menda iz Slovenije začeli izseljevati celo Butalci .

        31 7 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.12.2022 ob 12:09 laž ima kratke noge gost

      O tem je potrebno pisati znova in znova .... kajti to kar je prišlo v predsedniško palačo je EVROUNIKUM . Imate predsednico z kazensko ovadbo ,da o Holobu ne govorim , ker sta izgubila MORALNI KOMPAS in so vam blizu ljudjez MORALNEGA DNA ......

      32 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.12.2022 ob 12:24 gost

      Moralno dno politike smo Slovenci imeli dve leti vlade Janeza Janše.

      10 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.12.2022 ob 12:48 gost

      SBMS urgenca :Absolutno vsi pacienti grejo cez triazo in ce na urgenci cakas na pregled vec kot 24 ur potem po vsej verjetnosti nisi zivljensko ogrozen in zadevo dejansko lahko urejas pri osebnem zdravniku/dezurnemu. Dejstvo je, da so ljudje postali zelo razvajani, za vsako bedarijo klicejo in hodijo na urgenco in potem pride do tega, da tisti, ki potrebujejo pomoc, jo pravocasno ne dobijo, ker je sistem preobremenjen. Ce te mal bolj boli glava najbrz ne rabis hodit na urgenco. Ce imas drisko nekaj ur ne rabis hodit na urgenco. Ce te boli noga en dan verjetno ne rabis hodit na urgenco. Ne rabis bit znanstvenik da ugotovis, da ce povprecna obravnava osebe na urgenci vzame cca 30 minut - ce je stanje kompleksno se vec. Ce imas 100 ljudi v cakalnici je to preprosta matematika. Tudi zdravstveno osebje ima le dve roki in ne morejo delat 16191% svojih moznosti ves cas. Samo pogledas kako so vsi nadrkani v trgovini, ko cakajo, da se odpre dodatna blagajna. Kaj sele, ko cakas vec ur na urgenci.

      9 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2022 ob 12:53 gost

        Ti si zabluženi in defekten pacient pokliči psihatrio , ti toplo priporočam ker se ti vidi po pisanju in ti ni pomoči .Alo Pepi !!! 12:48

        19 10 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.12.2022 ob 12:57 gost

      BUMBAR NA KOBIK !!!!)))))))Pokliči Šareca ,da ti menja ŽIČKO !!! Srbki GARGAMEL !!!!GOTOV SI ;MAJKE MI MAJKE !!!!!!!!!!!!!

      21 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.12.2022 ob 13:27 N gost

      Kateri ljudje so v renici srčni ,spoštljivi , dobrodelni ? Tisti ,ki imajo sami malo in razumejo tragedijo tistih , ki imajo še manj . Bogataši so dobrodelni s težavo , v resnici dobrodelno delujejo samo za lepi videz in da se v svoji koži ne počutijo kot največji packi . Kam mislite da sodi Musarjeva ? Ona neozdravljivo grabi . Dobrodelna je z besedo , ki je ne stane prav nič ,,,,,,,, tudi njeno častihlepje ima materialne cilje ,,,,, Hja konec leta je čas za pregled dogajanja . Vsak bi se lahko zavedal tega , da z retrospektivo ozaveščamo sedanjost in kaj nas je vanje pripeljalo in normalni ljudje bi že potrebovali precej nujne spremembe . Tudi na levi ! Parazitom je vedno dolg čas , važno je da jim teče v žilo . Tisti , ki pozna zakonodajo , vedno krade najbolje . Tisti , ki ima oblast to omogoča , ka zakonodajo piše .

      28 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.12.2022 ob 13:39 gost

      Vse pohvale komentator(N )ob 13:27

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.12.2022 ob 17:43 CaseySnyder gost

      Super and Easiest 0nl!nee Home open door for all. make 90 Dollars for every hour and Make 17485 Dollars for each month.All you essentially Need an Internet Connection and aComputer To Make Some Extra cash. visit below website…. 🙂 AND GOOD LUCK.:) HERE====)> https://ukincome6.blogspot.DK

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      28.12.2022 ob 18:40 gost

      Jaz še zdaj ne ločim,kaj je v Sloveniji leva in desna politicna opcija. Samo pogledam poročila in vidim zdravstveni sistem in drugi sistemi podhranjeni,ti vse to pove,da ti problemi niso od včeraj,ampak je to nastalo v nekaj letih!!.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      28.12.2022 ob 19:30 Prekmurec1 gost

      Gonte se v kurac vsi delodajalci pojebani izkoriscevalski. Tak dugo se dober dokejc garas kak idijot. Zivela slo..

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      29.12.2022 ob 9:17 Gost gost

      Vejpa pajdo dela 18h na dan pa ga pitajte kak je te sistem Majo oni en hamburger kupiš in si že bogataš

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      29.12.2022 ob 9:43 gost

      Ta komentar je pa skraclani kot ,da bi ga pisal 5 letni otrok .Če že komentiraš se le bolj potrudi oziroma ne piši !!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.12.2022 ob 9:52 Bojan gost

      E indijanci ,pojma vi nimate ,serete tu levi desni ,a oni sploh niso bitni. To kar reče švaba ,englez in amerikanac tak bo v naši deželi. Tega se zavedajte

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.