https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Bogojini že tradicionalno uprizorili žive jaslice

28.12.2022 ob 11:00  

Kulturno umetniško društvo (KUD) Jožef Košič je 27. decembra v Bogojini na župnijskem dvorišču pri Plečnikovi cerkvi uprizorilo žive jaslice.

KUD Jožef Košič Bogojina je na župnijskem dvorišču pri Plečnikovi cerkvi v Bogojini priredilo žive jaslice, dogodek na katerem so sodelovali Vrtec Bogojina, otroški župnijski zbor, Pevska skupina Talita, Zbor Ignacija Maučeca in društva iz Bogojine.

Zbrana prostovoljna sredstva so namenili za beljenje Plečnikove cerkve.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

* Foto: TIC Moravske Toplice

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2022 ob 18:32 a gost

      Pohvalnooo, Čestitke organizatorjem!

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2022 ob 16:12 prijatelj gost

      Več takšnih prireditev--prikazov , bi potrebovali v teh stresnih levih časih !!Hvala na pokazanem in čutno predstavljenem !!!!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2023 ob 16:41 gost

      za "gosta prijatelj" - zelo, zelo skoda in zalostno, da niti v teh praznicnih dneh ne mores preseci svojih frustracij, spostovati nastopajocih, preseci delitev, organizatorji in nastopajoci smo jih!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.