https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Neplačevanje preživnine, tatvina prehranskih artiklov iz kleti

29.12.2022 ob 7:00  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, tatvina dveh akumulatorjev, poškodovanje tuje stvari, neplačevanje preživnine ter tatvina prehranskih artiklov iz kleti.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Pogostejše meritve hirosti bodo danes na območju Policijske postaje Gornji Petrovci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2022 ob 8:54 gost

      Kaj ima policija z neplačevanje preživnine. Ali res socialne ustanove samo plačo dobivajo. Kajti to je delo za socialno ustanovo ne za policijo.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.12.2022 ob 9:07 gost

        To je res kaj ima policija z preživnino !! Če pa je prišlo do spora pa verjetno lahko posreduje , kar tudi verjetno je .

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.