https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

S 1. januarjem spremembe pri prehajanju meje med Slovenijo in Hrvaško

29.12.2022 ob 8:30  

S 1. januarjem 2023 Hrvaška vstopa v schengensko območje. Na kopenski slovensko-hrvaški meji se bo prenehala izvajati mejna kontrola in bo preko mejnih prehodov omogočen prost pretok prometa.

To pomeni, da bodo lahko vsi potniki, ki izpolnjujejo pogoje (imajo veljavni osebni dokument za prehod meje), mejo med državama prestopili kjer koli. Na vseh kopenskih mejnih prehodih s Hrvaško se bo vzpostavil začasni prometni režim, ki bo omogočal varno in čim bolj tekoče prečkanje meje, ne da bi se bilo treba pri tem ustaviti.

Vsi udeleženci v cestnem prometu naj zato upoštevajo postavljeno začasno prometno signalizacijo in naj bodo še posebej previdni pri vožnji na območjih nekdanjih mejnih prehodov, sporočajo s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2022 ob 8:51 gost

      Res bodo spremembe za migrante keri bodo zdaj šetali kot da grejo na parado. Samo Hrvati njim bodo malo pomagali do slovenske meje.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2022 ob 9:09 gost

      Ja verjetno res !!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2022 ob 9:46 Pista gost

      Kaj pa tisti ki pridejo od Orbana?

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2022 ob 13:22 gost

      Dobro so to boljševiki zriktali, ha kumrovški Pišta.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.12.2022 ob 17:23 NataliePrice gost

      Super and Easiest 0nl!nee Home open door for all. make 90 Dollars for every hour and Make 17485 Dollars for each month.All you essentially Need an Internet Connection and aComputer To Make Some Extra cash. visit below website…. 🙂 AND GOOD LUCK.:) HERE====)> https://ukincome6.blogspot.com/

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.12.2022 ob 0:23 gost

      Hvala BOGU,granice minigrantov so še bolj odprte,kar pomeni ,plače,pokojnine,socialna se zmanjšuje našim državljanom,minigranti pa bodo uživali na račun davkoplačevalcev.--- DOBRODOŠLI k GOLOBU.-----

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.12.2022 ob 10:03 pista gost

      Kaj pa zdaj jamrate,saj ste si Goloba sami izbrali,saj je cist v redu clovek,pa tudi vsem ne more biti po voli

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.