https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pri Ivanovem izviru priredili že 23. predstavo Božična noč

09.01.2023 ob 17:00  

7. januarja so v Razkrižju pri Ivanovem izviru izvedli predstavo živih jaslic z naslovom Božična noč. Po dveletnem odmoru zaradi pandemije je bila to že 23. izvedba. Prvič so jo izvedli že na božično noč 24. decembra, tokrat pa je sledila še druga uprizoritev.


Gre za tehnično zahteven projekt, ki je umeščen v čudovito naravno okolje ob Ivanovem izviru. V predstavi so sodelovali pevci pevskega zbora Župnije Razkrižje, učenci osnovne šole Janeza Kuharja Razkrižje, skupno pa je v izvedbo predstave vključenih več kot 100 ljudi.

Enourna predstava je potekala v šestih slikah, kjer so bili predstavljeni prizori po svetopisemskem izročilu Kristusovega rojstva: Angel Gabriel obišče Marijo, Marija obišče sorodnico Elizabeto, Potovanje Jožefa in Marije v Betlehem, Iskanje prenočišča, Namestitev v štalici ter Rojstvo in prihod Svetih treh kraljev.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.01.2023 ob 17:53 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.smart𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.01.2023 ob 19:13 opazovalec gost

      Čestitam za trud in trdo delo! Ob takšnih novicah bi lahko vsaj nekaj komentatorjev čestitalo, ne pa da so komentarji polni samo ob slabih novicah ali fuzbalskih novicah. Mora biti zmeraj slaba novica, da pritegne vašo pozornost? Smo popolnoma izgubili kompas in ne vidimo več lepih stvari? Ne glede na katolike, evangeličane, ateiste, pravoslavce. Vsi se trudijo na svoj način.

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.01.2023 ob 12:39 Holteron gost

        Opazovalec, spremeni si nick, ker si preslabi opazovalec, saj še sploh ni (bilo) nobenega slabega komentarja, ko si to pisal. prej sam pišeš norije kot drugi. Sicer se strinjam s tabo, samo si pozabil, da kolikor jih je, ki se trudijo jih je tudi toliko, ki se niti malo ne trudijo in jim je malomar še zato, če jim umre lasten starš ali otrok.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.01.2023 ob 12:35 Brol gost

      a očitno so to delali bolj za pravoslavni božič, četudi to z zamudo. v prvi vrsti se naj odločijo po kateri veri sploh hočejo praznovati oz. prikazati in naj bo to pravočasno, ne ko je že vsemu konec, saj nekateri že uprizarjajo pust in celo veliko noč. sramota pa taka! drugače pohvalno.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.