https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

ZGENI SE tudi ti in prispevaj svoje minute!

13.01.2023 ob 12:00  

NIJZ Območna enota Murska Sobota tudi letos želi motivirati prebivalce pomurske regije k telesni dejavnosti, ki je pomemben element zdravega življenjskega sloga in pomemben dejavnik pri ohranjanju in krepitvi zdravja. Akcija poteka od 1. januarja 2023 - 28. februarja 2023.

K zbiranju minut gibanja se lahko pridruži vsak - od najmlajšega do najstarejšega. Zajete so vse telesne aktivnosti: tek, hoja, kolesarjenje, smučanje, drsanje, nogomet, badminton, joga, zumba, lovljenje in krepilne vaje. Pomembno je samo, da ne pozabite beležiti in seštevati minut, ki jih sporočite preko vprašalnika.

Kam sporočite svoje minute gibanja?
Zbrane minute pošljite preko vprašalnika, dostopnega na tukaj ali preko elektronskega naslova zgeni.se2020@gmail.com V znak podpore akciji označite objave na socialnih omrežjih z: @zgeni.se; #zgenise ali #zimskagibanica. ZGENI SE tudi ti in prispevaj svoje minute, so sporočili iz Mestne občine Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2023 ob 12:55 gost

      To je novica, ki te gene. Alenka na volitvah 715 glasov, stranka se niti ne uvrsti v parlament in evo Alenka je danes postala ministrica. Bananarepublikpresss.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.01.2023 ob 21:47 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.01.2023 ob 14:12 gost

      Vejpa od GOLOBAJZAROV NIHČE nima politične karijere !!!! To so sami zgrablenci --namišljeni strokovnjaki --zelo šolani !!!! Zato pa tak radirajo !!!!!! Tale gamad nas bo zadolžila , saj vsem obljublja blaginjo !! Pojma nimajo od kje bodo jemali !!! Pride do borbe , ker tako se nam NEBO izšlo ! Boste videli !! Prijde GRČIJA !!!!!!!!!!!

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.01.2023 ob 14:58 technogirl gost

      če plačajo bom vsak dan tekla maraton

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.01.2023 ob 17:16 gost

      Moje minute gibanja pripadajo meni samo meni. Zato se vsak naj briga za svoje gibanje in svoje minute. V Sloveniji se giba normalno samo 30 procentov Slovencev ostali se pa z njih smejijo. Ker mislijo da so bolj pametni od tistih ki se gibajo in si nabirajo za jesen življenja pomembno kondicijo mišično maso in veselje do življenja.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.01.2023 ob 18:25 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.