https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Ferenc Horváth in Dušan Orban teden zaključila z delovnim sestankom

15.01.2023 ob 15:20  

Ferenc Horváth nekdanji predsednik Pomurske madžarske samoupravne narodne skupnosti se je sestal z Dušanom Orbanom, novim predsednikom Pomurske madžarske samoupravne narodne skupnosti.

 

"Pester teden sva z Dušanom Orbanom, novim predsednikom Pomurke madžarske samoupravne narodne skupnosti, zaključila z aktivni delovnim sestankom. Pregledala sva tekoče aktivnosti in projekte ter razpravljala o načrtih v prihodnosti. Ker je bil Dušan prejšnji mandat moj podpredsednik in je bil vpet v številne projekte, bo delo Pomurske madžarske samoupravne narodne skupnosti nemoteno potekalo dalje. Veselim se najinega skupnega dela, v katerem si bom kot poslanec madžarske narodne skupnosti še naprej prizadeval za izboljšanje položaja narodne skupnosti. Dušanu sem zaželel tudi vse najlepše ob njegovem današnjem rojstnem dnevu," je zapisal Ferenc Horváth na svojem Facebook profilu.

Naslovna fotografija: FB Horváth Ferenc.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.01.2023 ob 16:15 golamis569@webonoid.com gost

      Z tem snegom norite pa pišete na vseh portalih, ko da se bo zgodil potres desetletja, bolj se tega snega veselite kak mala deca v vrtecu

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.01.2023 ob 22:35 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.01.2023 ob 17:52 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.01.2023 ob 17:54 gost

      Meni bolj deluje levi bedak.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.01.2023 ob 18:09 gost

      A nista ta dva se zmotila in prišla malo predaleč na zahod ? V Lentiju je lepo mesto za vougre !

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.01.2023 ob 1:42 ne razumem gost

      Če je trditev Vestnika resnična, me kot poštenega davkoplačevalca in finančnega podpornika gasilcev zanima, kako je lahko kraja 4100 evrov ostala brez posledic za lopova? Kako je lahko lopov ostal na svojem položaju? Kako je lahko en lopov predsednik? In kaj pomeni rokovanje? Čestitke? Podpora? Samo tako dalje? Veselje do skupnega dela? Kje mi živimo? A je vse dovoljeno? A je vse možno? Ali pa jaz nič ne razumem?

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.01.2023 ob 8:06 gost

      Ali je res, ka se guči, da je bil dečko 3x v Ormoži na zdravljenji, enkrat celo od odvisnosti od drog? Če kradeš, lažeš, se drogejraš, te šče izda lejko dobiš javne funkcije?

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2023 ob 9:45 vuhon gost

        jaz tud to slišal in me res zanima. zgleda že tako....posušen kot da ima cirozo. sicer je dandanes vse možno, pogled parlament. le navadni delavci, ki največ in najbolj pošteno delajo najebejo, če se odkrije kaj v njihovem telesu. kretenizem!

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.01.2023 ob 9:02 predsednikov podpredsednik gost

      Naj novinarji raziščejo to gasilsko zadevo okoli Dušana Orbana, naj ga soočijo z dejstvi. Naj predsednik Dušan sam izjavi, kako je bilo, kakšne funkcije je takrat imel ob predsedniku Horvathu.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2023 ob 11:07 kraja, poneverba, laž gost

        Na naslovnici Vestnika piše: GASILCEM UKRADEL DENAR. Dušan Orban je februarja 2020 (...) odstopil kot predsednik PGD Domanjševci (...) Kriminalisti so Orbana ovadili zaradi kaznivega dejanja poneverbe. Orban je po vloženi ovadbi vrnil v celoti povzročeno škodo društvu v višini 4100 evrov. Za Vestnik je dejal, da je odstopil zaradi osebnih razlogov, ker da je preveč zaposlen. Če je res, kar piše Vestnik, potem tu gre za krajo, poneverbo in laž. To bi naj bil predsednik pomurskih Madžarov?

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2023 ob 11:17 predsednik gost

        Zakaj je tožilstvo odstopilo od nadaljnega pregona, če je Policija ugotovila poneverbo in krajo, denar pa je vrnil Dušan Orban? Poneverba je poneverba, ne glede na to, če se pokesaš, torej kaznivo dejanje, ali ne? Kraja je kraja, ne glede na to, če vrneč denar, torej kaznivo dejanje, ali ne?

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.01.2023 ob 11:09 madžarski cirkus gost

      Če Dušan Orban ne bo odstopil, potem naj odstopijo vsi tisti, ki so ga izvolili za predsednika PMSNS.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.01.2023 ob 7:27 Nikolaj gost

      Orban je vkradno skoro 10 tisoč gasilcon. Vrno je njegov ati ka ga je bilo sram namesto sina. Pgd Domanjsvci ga je pa "rehabilitiralo". Za malico kero je placo dušan s pejnezami msns... Pri gasilcaj so bili samo tisočak, zdaj ma milijone. Madžarska(ciganska) posla

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.