https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Ivanušič: »Le s sodelovanjem smo lahko uspešni«

16.12.2022 ob 12:00  

V Občini Razkrižje so prvo konstitutivno sejo opravili v ponedeljek, 12. decembra 2022, v poročno-sejni sobi Doma kulture, kjer so potrdili mandate 7 svetnikom in sprejeli ugotovitveni sklep, da je bil za župana Občine Razkrižje izvoljen Stanko Ivanušič, ki na lokalnih volitvah ni imel protikandidata. 

Novoizvoljeni svetniki Občine Razkrižje so se sestali na prvi konstitutivni seji in potrdili mandate 7 svetnikom in županu Občine Razkrižje Stanku Ivanušiču, kar je njegov že sedmi mandat. 

"Izvoljeni člani občinskega sveta prihajajo iz vsake izmed vasi v tej obmejni občini, kar se mi zdi ravno tako pomembno, poleg tega, da je to ekipa mladih in izobraženih ljudi v kombinaciji z mojimi izkušnjami, ki bodo s svojim znanjem in pripravljenostjo, kaj dobrega storiti za te kraje in ljudi, v pomoč meni kot županu in vsem ljudem," meni župan.

V občinskem svetu bo zastopana ena politična stranka, in sicer le predstavniki županove liste.

Stanko Ivanušič in skupina volivcev Dejan Rob, Timotej Grabar, Damjan Pergar, Klementina Šafar, Denis Baumgartner, Anita Novak in Kaja Mustapič.

Foto: FB Stanko Ivanušič

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.