https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite priložnosti za zaposlitev v Pomurju

17.01.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. Preverite jih, morda je katero delovno mesto ustrezno ravno za vas. 


VRTEC MURSKA SOBOTA zaposli LOGOPEDA II. Nudijo zaposlitev za določen čas oz. do 31. avgusta 2023, s poskusnim 3-mesečnim obdobjem. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2.stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer Zdravstvo, opravljen strokovni izpit iz zdravstva. Vlogi je potrebno priložiti: dokazilo o izobrazbi, potrdilo, da oseba ni bila pravnomočno obsojena zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev in potrdilo, da oseba ni bila pravnomočno obsojena zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 24. januarja 2023.

TERME LENDAVA, turizem in gostinstvo, d.o.o. iščejo VZDRŽEVALCA, za razna vzdrževalna dela po hotelskih objektih in strojnicah. Nudijo zaposlitev za določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, s poskusnim 2-mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno ali alternativno srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo, smer Elektrotehnika in energetika, 6 mesecev delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje angleškega jezika, osnovna računalniška znanja ter splošna znanja za vzdrževanje objektov. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 21. januarja 2023.

OSNOVNA ŠOLA ODRANCI nudi delo FIZIČNEMU SPREMLJEVALCU, za spremstvo in pomoč otroku s posebnimi potrebami. Nudijo zaposlitev za določen čas oz. do 31. avgusta 2023, poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Od kandidatov pričakujejo zmožnost empatije do otrok s posebnimi potrebami, potrpežljivost, toleranco in prijaznost. K prijavi je potrebno priložiti dokazila o ustrezni izobrazbi in obe potrdili o nekaznovanosti v skladu s 107.a členom ZOFVI. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 19. januarja 2023.

CARTHAGO PROIZVODNJA AVTODOMOV D.O.O., ODRANCI zaposli VODJO KONTROLE KAKOVOSTI. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s poskusnim 6-mesečnim obdobjem. Pričakujejo višjo in visoko izobrazba naravoslovne smeri, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju QS-a (po možnosti: dejavnost proizvodnje avtodomov), znanje slovenskega jezika, aktivno obvladanje nemškega in angleškega jezika, poznavanje avtomobilske in lesno-predelovalne industrije, poznavanje standardov ISO 9001, VDA, večletne vodstvene izkušnje s podobnega področja, analitičen in strukturiran pristop k delu, sposobnost strateškega razmišljanja, visoka predanost timskemu delu, visoka raven analitičnih kompetenc, usmerjenost k ciljnemu iskanju rešitev, komunikacijske in organizacijske veščine, natančnost in zanesljivost, samostojnost pri delu, pripravljenost na službena potovanja v tujino. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 26. januarja 2023.

PANVITA, Kmetijstvo in proizvodnja hrane, d.o.o., MURSKA SOBOTA, medse vabi TRAKTORISTA. Nudijo zaposlitev za določen čas 6-mesecev, s poskusnim 1-mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, 6 mesecev delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B in F kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 12. februarja 2023. 

LOVENJAKOV DVOR, Podjetje za gostinstvo, turizem in trgovino d.o.o., MURSKA SOBOTA, zaposli POMOŽNEGA DELAVCA V KUHINJI. Nudijo zaposlitev za določen čas 3 mesecev s poskusnim 1-mesečnim obdobjem. Pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo, smer Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve ali alternativno osnovnošolsko izobrazbo in vozniško dovoljenje B kategorije. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 11. februarja 2023. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2023 ob 9:35 D gost

      Tukaj vidim kot zunanji opazovalec en drugi problem v zdravstvu in ta je : Stara garda izobražene in naučene v komunizmu se drži parole : Mi smo avangarda zdravstvene skupine . Pri denarju so si zagotovili pobiranje vsh možnih in nemožnih kanalov , da bi pobrali denar . Uredili so si s pomočjo politike in lobiranja , da lahko zaposleni fiktivno za nedoločen čas v javnih zavodih in privat delajo za svoj žep v času redne zaposlitve in delovnega časa še v privat ambulantah , kjer je navadno pisana ambulanta na tretjo osebo . Zato pravim , da je edina rešitev ostri rez zdravstvu in se t.i . DVOŽIVKE REŽE na način , da se jim da ultimat in izbira kje bodo delali . Izbirajo lahko v javnem zdr. zavodih ali v privat ambulanti . Potem pa urediti cene storitev v zdravstvo in zdravil . Medicinsko osebje in njenemu delu ovrednotiti delo in upoštevati delo v timih . Sedaj je prava anarhija na kvadrat .

      33 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2023 ob 22:25 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2023 ob 22:26 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.01.2023 ob 10:14 ARENA gost

      Ah , tovariš politični aktivist Keber za ,,,,,, trženje rude in guljenje vremena ,, s pridihom zdravstva . Profesor Noč mu je v parih stavkih povedal v čem je bistvo propadanja zdravstvenega sistema ZZZS,,, tam so novci , naši novci ,,,, Kdo pa razpolaga z njimi , kdo jih deli vse povprek ? Tamkaj na ,,,,sončni strani Alp zdravstvo dobro deluje ,,,, Pri nas pa imamo psevdo javno op. državno zdravstvo ,,, Na njegov nivo opask ,,, dvoživke , paraziti pa se ni želel spuščati , ni vredno ,,, Ja takle mamo , aneda,,,,Itak !

      24 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.01.2023 ob 13:55 gost

      (10:14) Super ! Užival sem ob gledanju oddaje arena . Gos. Noč je povedal čisto resnico , ne pa lajanje ...rdečih psov... !!! Mi državljani smo zgradili bolnišnice in ZD . Plačali šolanje zdravnikov in ostalega zd . osebja . Moja pravica je da moj denar ki mi ga na silo vzamete , se da tistemu , ki me bo nemudoma , najboljše in najhitreje pozdravil . Če je to privat klinika ali javna je zame isto . Zavarovalnice naj za enako delo vse enako plača . Bojazen njihova je , da ljudje ne bodo koristili javnega zdravstva , ampak privatnega in rdeča mafija ne bo več imela dostopa do vseh miljard , ki se stekajo v njihove žepe . Imamo odlične vrhunske zdravnike in zd . osebja , ki so žrtve rdeče mafije . A res mislite , da bi zdravniki in vsi ostali bežali od javnega zdravstva , da je dobro ???

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2023 ob 14:13 123 gost

        Tudi Janša je bil eden zdravstvenih ministrov,dajal je denar SDS podmladku ki nam je pošiljal fotografije z dopusta

        10 14 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.01.2023 ob 14:16 gost

      Lali bodi obziren do komentatorjev !! Vsak ima pravico pisati .!Ozri se po svojih komentarjih žaljivih in nečloveških . Lahko samo povem , da si iz moje strani hudo prizadet , zato si poišči pomeč pri psiatru . Lp

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2023 ob 14:18 gost

      123 Ne seri in ne piši neumnosti , če kaj pametnega ne veš ......

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2023 ob 14:46 gost

        123 je upokojenec, veliki privrženec ponosnih prisklednikov komunistov, ki ne more preboleti, da JUG-e ni več.

        12 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2023 ob 14:31 gost

      14:10 Pa glej kaj mu je napisal . Si morda kakšen zabiti kmetavzar da tega ne razumeš ???Ali pa kakšen delavec kot hajzponar ??

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.01.2023 ob 16:14 gost

      123--tij si budalo na kubik !izrodek bulmastifov !!!!!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.01.2023 ob 16:35 gost

      123 in Lali je srbski kreten toliko ,da veste komentatorji !!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.01.2023 ob 17:10 gost

      Če bo prosto po Mesecu 30 ur dela na teden in vsaj 2000€ minimalne plače, bodo želeli Avstrijci delati pri nas.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.01.2023 ob 17:41 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.01.2023 ob 17:41 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.01.2023 ob 18:30 gost

      123 srbski čarapan in opankar ki žre SLO kruh ,navija pa za jugoviće.SMRAD POBERI SE NAZAJ KAMOR SPADAŠ ...NA BALKAN.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.01.2023 ob 20:07 kilonja gost

      Madžarska ima 25 % inflacijo, kako je to možno če pa super sodelujejo z Rusi, ki jim bojda zaradi vojne cvetijo rožice . Debeli pojasni zdaj to zakaj ruski partnerji životarijo ?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.01.2023 ob 21:20 ........ gost

      Ti za Chartago mora biti univ. dipl. ing. mag. cde. uhf. izt. amr. spb. specialist nemškoslovenskoangleške univerze DOM ZA POLOM.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.01.2023 ob 9:22 maršal gost

        ja žal, kot da smo v nemčiji. marš s tako firmo da v lastni državi nemremo uporabljati lastni jezik

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.