https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Vodstvo Občine Hodoš prevzel najmlajši župan

12.12.2022 ob 16:00  

Novoizvoljeni svetniki Občine Hodoš so se 9. decembra 2022 sestali na konstitutivni seji. Potrdili so mandate 5 občinskim svetnikom in sprejeli ugotovitveni sklep, da je bil za župana Občine Hodoš izvoljen Denis Tamaško. Ta je v nagovoru mestnemu svetu poudaril, da bo odprt, povezovalen in spoštljiv ter da se bo zavzemal za vsakega občana.

Občinski svet je po dolžnosti opravil vse formalne in protokolarne postopke ter potrdil izvolitev 5 občinskih svetnikov in sprejel ugotovitveni sklep, da je bil za župana Občine Hodoš izvoljen Denis Tamaško.

"Iskreno čestitam vsem izvoljenim svetnikom. Naša naloga je zelo jasna, in sicer delati za dobro naših krajanov in za razvoj našega kraja. Verjamem, da bomo svoje delo opravljali v slogi in z veliko pozitivne energije. Vašo podporo jemljem z vso resnostjo in odgovornostjo," pove župan. 

V občinskem svetu bodo zastopane tri politične stranke, in sicer NSi, Neodvisna stranka Pomurja in SDS.

NSi Erika Könye, Gabriela Roman in Drago Grabar.
Neodvisna stranka Pomurja Rudolf Bunderla.
SDS Severina Magyar.

Ker manjkata dva člana občinskega sveta, in sicer svetnik in predstavnik madžarske narodne skupnosti, bodo 5. februarja 2023 naknadne volitve.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.