https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Predpremiera serije Primeri inšpektorja Vrenka

18.01.2023 ob 0:00  

V torek, 17. januarja 2023, je bila v Gledališču Park predvajana predpremiera tretjega dela serije Primeri inšpektorja Vrenka.


Gledalci so si ogledali tretji del druge sezone izjemno priljubljene televizijske serije Primeri inšpektorja Vrenka, ki so jo posneli v Prekmurju. V njej igrajo in statirajo tudi Prekmurci. Projekciji je sledila predstavitev filmske ekipe in pogovor z ustvarjalci. Režiser tretje epizode je Slobodan Maksimović.

V tretji epizodi se inšpektor Vrenko z očetom Borisom (Janez Hočevar Rifle) odpravi na oddih v znane prekmurske toplice, tam pa priskoči na pomoč svojemu kolegu inšpektorju Štefanu Houri, ki ga igra prekmurski igralec Gorazd Žilavec. Skupaj razrešujeta umor v ugledni prekmurski hotelirski družini, medtem pa njegov oče Boris v toplicah najde simpatijo Ano (igra jo Teja Glažar).

Druga sezona priljubljena slovenske dramske serije se je na male zaslone vrnila v začetku januarja. Gledalci si lahko serijo ogledate šest nedelj zapored na prvem programu Televizije Slovenija. Tretji del bo na sporedu v nedeljo, 22. januarja 2023, ob 20. uri.

»Po mojem občutku so primeri bolj zapleteni, mislim, da bo še bolj napeto in še bolj zanimivo. V bistvu sva si z Vrenkom blizu, sva si podobna. On ima rad mene, in meni je vedno bolj všeč on, tako da sva se spoprijateljila«. Dario Varga o drugi sezoni serije.

 Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija