https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Izsledili in prijeli so državljana Litve, ki sta prevažala tujce

18.01.2023 ob 14:50  

Danes malo pred 1. uro so se policisti PP Lendava na relaciji Hotiza - Črenšovci vozili za osebnim avtomobilom romunskih registrskih številk, ki na znake policistov ni zaustavil in je s svojo vožnjo ogrožal ostale cestne udeležence in osebe v vozilu.


Izven naselja Črenšovci v smeri naselja Srednja Bistrica je z vozilom zapeljal na poljsko pot, nato pa izven te poti na njivo, kjer je vozilo obstalo, iz vozila pa so zbežale osebe. Policisti so na kraju prijeli 11 tujcev (1 drž. Indije, 6 drž. Bangladeša in 4 drž. Pakistana), za katere je bilo ugotovljeno, da niso izpolnjevali pogojev za vstop v našo državo. Voznik vozila na kraju ni bil izsleden.

Z intenzivnim iskanjem pobeglega voznika je bil le-ta izsleden malo pred 7. uro v naselju Odranci, kjer mu je bila odvzeta prostost. V nadaljnjem postopku je bilo ugotovljeno, da se je državljan Litve najprej izkazal s ponarejenimi ukrajinskimi dokumenti in da mu je pomagal neznani sostorilec. Z nadaljnjim zbiranjem obvestil in intenzivnim policijskim sodelovanjem je bil v Lendavi izsleden in prijet še drug državljan Litve. Oba sta v policijskem pridržanju in bosta jutri privedena pred preiskovalnega sodnika. Tujci so v postopku obravnave zaprosili za mednarodno zaščito.

    Komentarji

    1. gost
      18.01.2023 ob 16:54 gost

      Nerazumem zakaj jih zdaj lovijo. Za časa vlade Janeza Janše so šli prek Slovenije kot če bi šli na pocesijo I nikome ništa. Hojs se sploh z migranti ni ukvarjal. On je raje podil Slovence po Ljubljani z vodnim topom in strupenimi plini.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.01.2023 ob 17:52 kilonja gost

        Samo budale ki so sežigale po Ljubljani in zapirale ceste so dobile solzilec v bebave glave . Zakaj ni nihče nikogar zapiral na protestih v Mariboru ? Zato ker tam niso bilo nasilni protesti, razumljivo ? V Ljubljani je pač bilo drugače s sponzorstvom anarhistov z metelkove in plačanih čefurjev ki so provocirali in netili agresijo . Ilegalcem so pa po nastopu vlade odprte vse meje, lahko se šetajo skozi državo, plavajo čez reke in potoke, je prišel ukaz z zDA in od debelušne pujse Nike Pepe.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.01.2023 ob 21:27 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.01.2023 ob 18:07 Pista gost

      Vse lepo vrnuti k Orbano,kajti od njega so prisli,naj si jih ima pri sebi ce so ze prisli v madzarsko

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.