https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura potrdila največji prestop v zgodovini kluba

19.1.2023  

NŠ Mura je tudi uradno potrdila, da se Tio Cipot v najvišjem prestopu v klubski zgodovini seli v italijansko Serie A, kjer bo okrepil vrste Spezie.

Tio Cipot je od malih nog odraščal z Muro in zrasel v nogometaša. Mlajši od bratov Cipot se v rekordnem prestopu seli v eno od petih najmočnejših lig na svetu, okrepil bo vrste italijanske Spezie. To bo po šestih letih prvi prestop iz slovenske lige v eno izmed lig "peterice".

"Tio je produkt naše nogometne šole in je lahko v navdih vsem mladim nogometašem, ki se kalijo v mlajših selekcijah, obenem pa je dokaz, da se trdo delo in odrekanje lahko obrestuje. Za čarno-bejle je v članski konkurenci debitiral 19.7.2020 proti Aluminiju v 35. krogu PLT. Vse odtlej je šel njegov razvoj strmo navzgor in v letošnji sezoni je postal eden izmed nosilcev Mure ter reprezentance U21. Skupno je za Muro zbral 51 nastopov v vseh tekmovanjih.

Prestop Tia v Spezio je še eden izmed dokazov uresničevanja zastavljene strategije dela z mladimi, ki se v Muri izoblikujejo v nogometaše, ki so zanimivi klubom iz najmočnejših evropskih lig. V nasprotni smeri se v Fazanerijo seli črnogorski napadalec Ognjen Stijepović, ki je nazadnje kot posojen nogometaš Spezie igral v tretjeligašu Imolese, v preteklosti pa je bil tudi član Sampdorie, Alessandrie, Grosseta in Pistoiese," sporočajo iz NŠ Mura.

»Tio se je v Muri razvil v odličnega nogometaša in še enkrat več potrdil našo strategijo in filozofijo, kjer dajemo velik poudarek delu z mladimi. Želimo si, da Tio ne bo edini, ki bo iz Mure prestopil v katero izmed lig peterice, ampak mu bodo s trdim delom in odrekanjem sledili tudi drugi. Na tem mestu se moram zahvaliti tudi Amirju Ružniću, ki je vseskozi pomagal pri razvoju nogometaša in kasneje tudi pri prestopu, kjer smo s skupnimi močmi prišli do te točke, kjer smo zdaj. Obenem bi se prav tako rad zahvalil Spezii za korektno sodelovanje tekom pogajanj. Poudariti je potrebno, da Tio Cipot postavlja nov mejnik v Muri. Rekordna odškodnina, ki znaša skoraj milijon evrov, bi lahko v prihodnje z bonusi tudi krepko presegla omenjeno številko. Za konec zahvala Tiotu, da je verjel v naš projekt, hvala za vse predstave v čarno-bejlon in srečno v nadaljnji karieri. Vrata Fazanerije pa mu bodo vedno odprta,« za NŠ Mura pove Robert Kuzmič.

Denis Rajbar za NŠ Mura pove: »Za Tia smo že od vsega začetka vedeli, da ima nekaj več. Nogometno tako ali tako, tudi glava, če se lahko tako izrazim, pa je bila na pravem mestu. Spomnim se, da ko sem ga poklical glede prestopa v Spezio, je bilo njegovo prvo vprašanje, če je klub dobil dovolj denarja, da bo lahko še stabilnejši in da bodo imeli njegovi soigralci plačo. S takšnim razmišljanjem me je res pozitivno presenetil. Veseli me, da je verjel v zgodbo, ki smo jo skupaj pisali, ob tem pa tudi zahvala Anteju Šimundži, da je začel njegov razvoj in Damirju Čontali, ki ga je nadaljeval in kočal. Klubska vizija je takšna, da poskušamo sproducirati še več takšnih nogometašev, kot je Tio. Sloveniji smo pokazali, da se da proizvesti tudi nogometaše, ki prestopijo v eno izmed petih najboljših lig, kar od leta 2017 ni uspelo nikomur. Verjamem, da si bo Tio izboril mesto v ekipi in bo v prihodnosti tudi eden vidnejših članov slovenske reprezentance«.

»Muri bom večno hvaležen za vse. Z Muro sem rasel in odrasel ter se razvil v nogometaša, kakršen sem zdaj. Vse kar vem, sem se naučil v Muri, ki bo imela v mojem srcu vedno posebno mesto. Fazanerija bo vedno moj drugi dom, jaz pa njen največji navijač. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem v klubu, da so verjeli vame in najboljšim navijačem v Sloveniji, ki ste mi vedno stali ob strani. Navijaški skupini Black Gringos sporočam, da naj še naprej stojijo za ekipo, saj je njihova podpora največ, kar si lahko nogometaš želi,« za NŠ Mura pove Tio Cipot.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.01.2023 ob 20:06 gost

      Pa hitro na posojo v Celje.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.01.2023 ob 22:08 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.01.2023 ob 20:20 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak ste bedasti okoli fuzbala,to nikuga ne zanijmle....samo klošare.....

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.01.2023 ob 21:05 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Evo,kmetje,evo fuzbala,pa "doj"van visij,vašim babam ne ....se prcajo mimo fuzbala...celo z etnijo.....to pomeni .....,z Cigajnosi.......

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.01.2023 ob 21:30 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.01.2023 ob 21:31 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.01.2023 ob 23:09 AJAJAJAJAJ gost

      Zdaj pa na šolanje v drugo ITA ligo. Čez leto, dve, pa nazaj. Sicer mu ne privoščim, ampak......

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.01.2023 ob 5:14 Damijan gost

      Bravo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.01.2023 ob 6:06 GOST gost

      KAMA IDE ŠTO JE SINOČI GLEDAL SPECIO IN ATALANTO PA TOJ JE KLUB NA NIVOJI BELTINCEV ZRELI SO BILI ZA 10, G AMPAK VSO SREČO MA NEKAJ OD DEDEKA ČESTITKE

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.01.2023 ob 6:16 xahena2325@moneyzon.com gost

      Zdaj pa na šolanje v drugo ITA ligo. Čez leto, dve, pa nazaj. Sicer mu ne privoščim, ampak.....------------------------------->>>www.join.hiring9.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.01.2023 ob 10:55 gost gost

      pa zakaj taka nevoščljivost....pa fant naj proba, mlad je in mogoče pa bo kaj iz njega...res pa je, da se za uspeh mora marsikaj poklopit...vedno se še lahko vrne nazaj...in konec koncev je Mura fajn zaslužila...še več takih prestopov....veliko SREČE mu želim...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.01.2023 ob 11:32 AJAJAJAJAJ gost

      In kupola igralca od Italijanov. To, seveda, so zamočali pred javnostjo. Tako da zaslužek na pol, po moje. Če še sploh to. Porazno.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.01.2023 ob 11:32 gost

      In kupila igralca od Italijanov. To, seveda, so zamolčali pred javnostjo. Tako da zaslužek na pol, po moje. Če še sploh to. Porazno.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.01.2023 ob 12:44 gost

      11:32 Hitro na pregled podstrešja k os.zdravniku

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.01.2023 ob 18:29 Nedeljko gost

      Domači igralci v Celju in Avstriji Je še gospod Kuzmič mladih doma vzgojenih fantov v kadru Bog pomagaj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.