https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Jubilejna zmaga Ilke Štuhec

21.1.2023  

Cortina dAmpezzo je danes gostila smuk za ženske. Ilka Štuhec slavi jubilejno deseto zmago. 

Danes je bil na sporedu drugi smuk za ženske v samo dveh dneh. 32-letna Mariborčanka se je po štirih letih znova povzpela na najvišjo stopničko. 

Smuk je bil zaradi padca Avstrijke Nine Ortlieb za nekaj časa prekinjen. Za njo je startala petkova zmagovalka Sofia Goggia, ki je po padcu odstopila. 

Slovenska šampionka je zmagala s časom 1:04,73 minute. Najbolj se ji je približala Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie, ki je za Slovenko zaostala 26 stotink sekunde. Tretje mesto je osvojila Italijanka Elena Curtoni (+0,34).

V petek je Ilka Štuhec zablestela z drugim mestom, pri čemer je le 13 stotink zaostala za zmagovalko Sofio Goggio.  

* Foto: FB SloSki Alpine team

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.01.2023 ob 13:39 gost

      Bravo Ilka. To so ljudje z pravo začetnico vztrajna trmasta nepopustljiva odločna. Take ljudi že 30 let čakamo v politiki Slovenije. Kot vse kaže smo jih dobili samo komaj so prav začeli ker njim je prejšnja vlada Janeza Janše zdajšnja opozicija metala polena pod noge. Pa zavirala delo demokratično izvoljeni vladi gospodu Robertu Golobu.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.01.2023 ob 14:37 gost

        Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.01.2023 ob 13:44 gost

      Kaj ima politika z smučanjem bednik !!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.01.2023 ob 14:14 gost

      Jebe se smučarjem in vsem športnikom za golopizdiče !!!!!!!!!!!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.01.2023 ob 15:51 gost

      Še kako se njim jebe za politiko saj država daje denar za šport koliko ga da. Samo je problem da dobijo funkcionarji za šport več kot športniki.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.01.2023 ob 23:05 eva gost

      Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.