https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Snežna odeja prekrila Pomurje

22.01.2023 ob 8:30  

Napovedi vremenoslovcev so se uresničile in tudi Pomurje je prekrila tanka snežna odeja. 

Danes bo pretežno oblačno. Občasno bo ponekod rahlo snežilo, popoldne pa bo povečini suho. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2 °C.

Ponoči bo oblačno. V drugi polovici noči se bodo padavine okrepile in zajele večji del Slovenije. Po nižinah bo deloma deževalo, deloma snežilo, nad okoli 500 m pa snežilo. Krepil se bo veter, na Primorskem bo pihala zelo močna burja, drugod okrepljen severovzhodni veter. Jutranje temperature bodo od -4 do 2, na Goriškem in ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo oblačno s padavinami. Po nižinah v notranjosti bo deloma deževalo, deloma snežilo. Veter bo čez dan nekoliko oslabel, še vedno pa bo marsikje okrepljen. Na Primorskem bo še pihala močna burja, ki bo popoldne oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Goriškem in ob morju do 8 °C, je zapisani na strani Agencije RS za okolje.

OPOZORILO

V noči na ponedeljek in v ponedeljek zjutraj bo burja na Primorskem na izpostavljenih mestih dosegala hitrost do 140 km/h. Tudi v notranjosti bo zelo vetrovno. Veter bo čez dan malenkost oslabel. Od nedelje zvečer do ponedeljka zvečer bo na Notranjskem in Kočevskem zapadlo od 30 do 50 cm večinoma suhega snega. Veter bo gradil snežne zamete, lahko pride do vetroloma, opozarja Arso.

Obeti

V torek bo oblačno, na Primorskem bo suho, pihala bo šibka burja. Drugod bodo občasno še rahle padavine, po nižinah povečini kot dež. V sredo bo suho vreme.

Biovreme

Danes in v ponedeljek bo vpliv vremena na počutje zmerno obremenilen.

Sneg in veter povzročata težave na Hrvaškem

Zaradi snega, poledice in orkanskega vetra je v velikem delu Hrvaške oviran promet. Sneži tudi v višjih delih Dalmacije. Zaprtih je več delov avtocest iz notranjosti proti morju.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.01.2023 ob 11:24 ....... gost

      Nemreš verjamet, bejlu je Prekmurje, amo tu pa tam kar precej zeleno, tak ka tij novinar, malu pamet v glavo. Snežna odeja prekrije Prekmurje potem, ko se ne bo izpod "te tvoje snežne odeje" videla trava visoka3,5 cm. Komi kurac pa v Prekmurju sploh snega treba.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.01.2023 ob 1:06 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.01.2023 ob 11:55 gost

      Lendavski nadvojvoda (original ) piše ta komentar ob 11:24 novinarji v vednost ..... Sedaj ste že vi na potezi , ha,ha,ha,

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.01.2023 ob 12:11 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        A,a,stojim za svojimi zapisi....nisem tako nizkoten.....zloben že,ne pa dno dna kot desni szarosi.......

        2 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.01.2023 ob 16:56 gost

        To je nivo stvaritve in dosega intelekta tega Lendavskega nadvojvode: Lendavski nadvojvoda(original) gost Ja,eno je starci,kremirič vas čaka,dajte svoje deci,vnukom....pa adijo vi trepetlavci......mater,kak ste moteči,vsem nam,vi starine....ko bom star, ne bom kot vi slinaši,na plenicaj....Matilda,odreši njih,predvsem pa nas mladino,res so ogabni tile smrduhi.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.01.2023 ob 16:57 gost

        Lendavski nadvojvoda(original) gost Ja,eno je starci,kremirič vas čaka,dajte svoje deci,vnukom....pa adijo vi trepetlavci......mater,kak ste moteči,vsem nam,vi starine....ko bom star, ne bom kot vi slinaši,na plenicaj....Matilda,odreši njih,predvsem pa nas mladino,res so ogabni tile smrduhi.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.01.2023 ob 11:58 gost

      Zima , zima bela vrh gora sedela pa tako je pela ,da bo Čergolčka vzela ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hi,hi,hi,hiiiiiii

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.01.2023 ob 13:09 gost

      Gdo je ta,,, čergolčka,,,. Bimbo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.01.2023 ob 13:10 gost

      Hi hi hi oslek koji debilni komentar.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.01.2023 ob 13:12 gost

      Koja belina samo malo preveč trave kuka iz te beline.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.01.2023 ob 22:04 gost

      Novinar zoj s tou objavo pa izumo toplo vodo. Nekaj Nej precenljivoga.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.