https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Čardi pripravili poročni sejem

Nemčavci, 22.01.2023 ob 15:00  

Danes, 22. januarja, je v Čardini dvorani v Nemčavcih potekal 5. poročni sejem.

 

Bodočim mladoporočencem so želeli ponuditi vse na enem mestu za načrtovanje njihovega sanjskega dne, zato so organizirali poročni sejem. To je bila priložnost za zbiranje informacij in ogled vsega kar je novega in v trendu.

Predstavljen je bil prostor in različna omizja s pogrinjki, zlatarji so na ogled postavili svoje poročne prstane, fotografi svoje poročne albume, poročni saloni so pripeljali najnovejše kreacije poročnih oblek za ženske in moške. Cvetličarji so razstavili cvetlične dekoracije in balonske okrasitve. Na voljo je bila degustacija poročnih tort in peciva, brbončice pa so lahko razvajali tudi s pokušanjem vin. Prisotna je bila tudi plesna šola za učenje prvega poročnega plesa. Na voljo so bile tudi kozmetične storitve. Prisotni so bili tudi ponudniki za ozvočenje in glasbo.

Na sejmu so se predstavili: Restavracija in prenočišča ČARDA, ki je prikazala različna poročna omizja, MIAM kulinarika je imela degustacijo jedi - za catering ponudbo, Video studio Signal je pare fotografiral, Pet prstkov je skrbelo za animacijo otrok, Larisa Sreš & Skupina Avantura pevka je na odru pela v živo, Cukerpekarca je imela na voljo degustacijo - okusi poročnih tort, Zlatarstvo Viktor Tkalec Beltinci je pokazal ponudbo zaročnih in poročnih prstanov. 

Predstavljali so se še: Glasbena skupina Misteri z moškim vokalom, Cvetličarna Florjana je poskrbela za celotno cvetlično dekoracijo, Zlatarstvo Mandić je predstavilo svojo ponudbo prstanov, Ksenija Šašek - vokalistka za civilne in cerkvene obrede, Plesna šola Zeko, Silvijas Special Certified Makeup artist, Egon Krampač z degustacijo vin, Avtocenter Lepoša s Kia Slovenija z razstavljenimi vozili, Revija Moja poroka, Radgonske gorice, Salon Vjenčanica Lidija je imel na voljo ženske poročne obleke,  Gallotti z moškimi poročnimi oblekami in Zlatarna A&L.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.01.2023 ob 16:07 gost

      Mene pa zanima koliko ta pravljica stane. Kera traja zdaj po novem maksimalno 1 leto.

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      22.01.2023 ob 16:23 čita22 gost

      odvetnikov pa nega

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      22.01.2023 ob 16:51 Karel K. gost

      Zagotovo simulirajo Golobovo poroko, saj si želi, da bi se z novo manekenko-hosteso in še kaj, Gabrovo poročil v Prekmurju, saj se tu počuti najbolj varnega.

      26 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.