https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Licitacija vrednejšega lesa tudi v Gornji Radgoni

23.01.2023 ob 10:20  

Februarja Pomurski sejem v sodelovanju z Gozdarstvom Gornja Radgona pripravlja prvo licitacijo vrednejših sortimentov lesa v Pomurju.

V Gornji Radgoni so stekle priprave na največjo licitacijo lesa v Pomurju, ki bo v začetku februarja. Na parkirišču Pomurskega sejma so lastniki gozdov že začeli z dovozom najkakovostnejše hlodovine. Les, ki se bo predstavil na radgonski licitaciji, bo namenjen proizvodnji najkakovostnejšega pohištva, glasbil in drugih posebnih proizvodov. Dogajanje se bo predvidoma zaključilo konec februarja z odvozom kupljenega lesa.

Licitacija vrednejšega lesa je namenjena prodaji najbolj kakovostnega lesa po višjih cenah, kot sicer veljajo pri rednem odkupu lesa. Tovrstni dogodki veliko pripomorejo tudi k zavedanju o pomenu vrednosti lesa in vrednosti gozda, ki ima poleg ekonomskih tudi neprecenljive ekološke in socialne funkcije.

"Revirni gozdarji ZGS v okviru svetovalnega dela javne gozdarske službe lahko lastnikom svetujejo, da je za lastnika in družbo koristno vreden les ponuditi na organiziranem trgu, kamor sigurno sodijo licitacije vrednejšega lesa. Odločitev, ali bo les prodan na licu mesta v gozdu ali na licitaciji vrednejšega lesa, pa je v izključni pristojnosti lastnika. Sporočajo, da ne sodelujejo pri organizaciji licitacije vrednejšega lesa v Gornji Radgoni," so zapisali v sporočilu za javnost na ZGS.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2023 ob 10:42 gost

      Pridejo Avstrijci vse kupijo potem pa vse nazaj v Slovenijo prodajo ko les predelajo v drage izdelke.

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2023 ob 0:16 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.01.2023 ob 12:27 Gost gost

      Od cca 150 hlodov, bi jih tam lahko bilo samo 20, če se reklamira licitacija večvrednostne hlodovine. Ostalo je za na žago oz. lep zaslužek organizatorja.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.01.2023 ob 12:44 .... gost

      LESNO INDUSTRIJO SMO SKALPIRALI, ENAKO KOT TEKSTILNO, V germanskih državah tega niso storili, ampak nam prodajajo izdelke iz slovnskih surovin. Prste pri propadih pnog industrije pa je spet imela politika, kot je bilo in vedno bo.Poglejte Gidos Lendava, dva direktorja okradla delavce, oklicla stečaj. Za enega nismo vedeli, da obstaja, danes se pa šopiri v javnosti in porablja denar od samoizračunanih in dodeljenih odpravnin.Verjetno je v penziji, pa prej tega dnarja ni upal uporabiti, danes pa ima izgovor, da je ta denar pokojnina.

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.01.2023 ob 13:52 gost

      Ta direktor negdanjega gradbenega podjetja ima tudi veliko jahto na privez v slovenskem morju. Za tisto veliko odpravnin kero si je sam izračunal.

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.01.2023 ob 13:55 gost

      Vsi direktorji kero so okradli delavce in jih zmetali na cesto so se potuhnili za 10ali 20 let zdaj pa harajo dalje v drugih mahinacijah. So svetovalci, nadzorniki, menedžerji itd. Gnoji od gnojov.

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.01.2023 ob 17:04 gost

      Rojko zopet prodavle

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.01.2023 ob 17:21 Gost gost

      @aaaaaaaaaaa Nisem napisal da se ne proda. Oglašujete večvrednostno licitacijo. Večvrednih hlodov imate cca 20kom, ki bodo dosegli višjo ceno kot na trgu. Ostali so za zaslužek organizatorja, ker bi na trgu dobili isto, brez stroškov licitacije. Min. 13€ za prevoz in 20€ ležarine ali Nad xy vrednostjo pa 5% za organizatorja. Povdarek na večvrednih, da ne bo nesporazumov. Lahko greste v Heiligenkreutz pogledat kaj je licitacija večvrednih hlodov.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.01.2023 ob 20:12 gost

        Ne rabite iti tako daleč, če stopite do Slov. Gradca se da že nekaj videti ! Poizkusiti kot je to ni greh, kakšni so že grehi slovenskega naroda ?

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.01.2023 ob 17:14 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.01.2023 ob 11:34 ...ce pa volite komunajzle gost

      Vidim, da se eni prekmurčeki tak grozno razburjate nad krajami podjetij, okradenimi delavci, prispevki, in in in... Saj ste pa prav vi eni izmed tistih, ki te kraje ze vec kot 3 desetletja omogocate. S tem, ko vas na volitvah vozijo scat vedno enainisti frisi, ki jih še danes nastavljajo stari komunajzli - eni so sila sposobni in znajo krast tak da se za njimi kar kadi - to počnejo zelo agresivno in še arogantno povrh ter vsem na oceh, drugi pa so totalno nesposobni/naravnost butasti, pa vseeno nastavljeni točno zaradi teh istih lastnosti - bratušek, han, židan, kordišek, šarček, ma kaj bi sploh našteval, preveč jih je, v eni normalni državi taki ljudje v najboljšem primeru pomivajo posodo, pri nas pa jih narod gre poleg tistih prvoomenjenih kradljivcev prostovoljno kar SAM volit! Pa saj si še za predsednico izvolite kradljivo tajkunko, obenem lažnivko prve klase, praktično otroka komunajzlov tipa kučan, ki tega niti na skriva, ampak celo javno priznava! Ja kaj bi torej še radi?? - pa vam je harala po rdečem k., javnem rtv-ju, da davčnih oaz in njenega tajkunskega merjasca musarja sploh ne omenjam - "gospod" si je izbral še tistih 800eur vsak mesec, ki si jih kot soprog predsednice lahko, poleg vseh NAKRADENIH milijonov on rabi še tisto - kar me pa sploh ne čudi. Pa vse to ste vedeli že pred volitvami. In najbolj smešno al pa žalostno je to, da ste ljudje imeli na voljo celo nekoga, ki je njeno popolno nasprotje in ki bi dejansko res bil dober kot predsednik, kaj dober - ma odličen. In to od vseh! Tudi z obilico političnih izkušenj ter dobrimi odnosi globalno nasploh. Zato mi prosim ne jamrat, saj si non-stop, vedno znova in znova sami nastavlajte te parazitske naslednike komunajzlov in nikoli, res prav NIKOLI vas nič ne izuči, pa da smo si na jasnem - ni samo v LJ tak, še zdaleč ne, tudi vi Prekmurčeki čisto nič ne zaostajate v izvoljenju teh parazitov in tepčkov tipa han, bratušek,... isti ste, kot ostali po državi, samo cvilit, stokat in pa bunit se znate po gostilnah in nekih komentarjih, sami pa volite in nastavljate prav isti nesposobni in/ali kradljivi komunajzlarski drek, ki nam ze dobra 3 desetletja hara po državi! Ma ljudje, ki si na referendumih 1. - ne znajo izglasovat niti tega, da bi imeli neodvisno javno rtv, ki jo povrh vsega še vsak mesec prisilno plačujejo, 2. - se odločijo PROTI svoji lastni dolgotrajni oskrbi (oz. jo "le" prestavijo za eno leto - kot se to počne že dobrih 15 let) in 3. - ne glasujejo niti proti dodatnim trem nepotrebnim ministrstvom, ki so namenjena samo mešanju dreka ter zaposlitvam nekih gejevskih aktivistov, pa ustanoviteljem 8.marca in podobnim - ja takšen narod pa res, res, res sploh svoje lastne države imeti NE BI SMEL! ...ker je preprosto prebutast in tudi politično preveč naiven, nezrel. ...vi pa pridno plešite še dalje! Ja, tudi vsi vi prekmurčeki, ker procentualno niste nič boljši volilci od ostalih slepcev v tej državi. Lp, Dejan.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.01.2023 ob 14:24 Dejan gost

      Vidim, da se eni prekmurčeki tak grozno razburjate nad krajami podjetij, okradenimi delavci, prispevki, in in in... Saj ste pa prav vi eni izmed tistih, ki te kraje ze vec kot 3 desetletja omogocate. S tem, ko vas na volitvah vozijo scat vedno enainisti frisi, ki jih še danes nastavljajo stari komunajzli - eni so sila sposobni in znajo krast tak da se za njimi kar kadi - to počnejo zelo agresivno in še arogantno povrh ter vsem na oceh, drugi pa so totalno nesposobni/naravnost butasti, pa vseeno nastavljeni točno zaradi teh istih lastnosti - bratušek, han, židan, kordišek, šarček, ma kaj bi sploh našteval, preveč jih je, v eni normalni državi taki ljudje v najboljšem primeru pomivajo posodo, pri nas pa jih narod gre poleg tistih prvoomenjenih kradljivcev prostovoljno kar SAM volit! Pa saj si še za predsednico izvolite kradljivo tajkunko, obenem lažnivko prve klase, praktično otroka komunajzlov tipa kučan, ki tega niti na skriva, ampak celo javno priznava! Ja kaj bi torej še radi?? - pa vam je harala po rdečem k., javnem rtv-ju, da davčnih oaz in njenega tajkunskega merjasca musarja sploh ne omenjam - "gospod" si je izbral še tistih 800eur vsak mesec, ki si jih kot soprog predsednice lahko, poleg vseh NAKRADENIH milijonov on rabi še tisto - kar me pa sploh ne čudi. Pa vse to ste vedeli že pred volitvami. In najbolj smešno al pa žalostno je to, da ste ljudje imeli na voljo celo nekoga, ki je njeno popolno nasprotje in ki bi dejansko res bil dober kot predsednik, kaj dober - ma odličen. In to od vseh! Tudi z obilico političnih izkušenj ter dobrimi odnosi globalno nasploh. Zato mi prosim ne jamrat, saj si non-stop, vedno znova in znova sami nastavlajte te parazitske naslednike komunajzlov in nikoli, res prav NIKOLI vas nič ne izuči, pa da smo si na jasnem - ni samo v LJ tak, še zdaleč ne, tudi vi Prekmurčeki čisto nič ne zaostajate v izvoljenju teh parazitov in tepčkov tipa han, bratušek,... isti ste, kot ostali po državi, samo cvilit, stokat in pa bunit se znate po gostilnah in nekih komentarjih, sami pa volite in nastavljate prav isti nesposobni in/ali kradljivi komunajzlarski drek, ki nam ze dobra 3 desetletja hara po državi! Ma ljudje, ki si na referendumih 1. - ne znajo izglasovat niti tega, da bi imeli neodvisno javno rtv, ki jo povrh vsega še vsak mesec prisilno plačujejo, 2. - se odločijo PROTI svoji lastni dolgotrajni oskrbi (oz. jo "le" prestavijo za eno leto - kot se to počne že dobrih 15 let) in 3. - ne glasujejo niti proti dodatnim trem nepotrebnim ministrstvom, ki so namenjena samo mešanju dreka ter zaposlitvam nekih gejevskih aktivistov, pa ustanoviteljem 8.marca in podobnim - ja takšen narod pa res, res, res sploh svoje lastne države imeti NE BI SMEL! ...ker je preprosto prebutast in tudi politično preveč naiven, nezrel. ...vi pa pridno plešite še dalje! Ja, tudi vsi vi prekmurčeki, ker procentualno niste nič boljši volilci od ostalih slepcev v tej državi. Lp, Dejan.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.