https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Štefan Vehab prejel častno listino za življenjsko delo v judu

24.1.2023  

Judo zveza Slovenije je podelila tradicionalna priznanja in nagrade najboljšim judoistkam in judoistom preteklega leta ter priznanja za izjemne dosežke, med katerimi so tudi pomurski judoisti. 

Včeraj je v Austria Trend hotelu v Ljubljani potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim judoistkam in judoistom v letu 2022. Slavnostne prireditve se je udeležil tudi najstarejši član in tekmovalec Judo kluba Štorkljice Štefan Vehab, ki je prejel posebno priznanje, častno listino za življenjsko delo v Judo zvezi Slovenije. Posebno priznanje je prejel tudi Jože Kovač iz JK Lendava.

Plaketo za 45 let neprekinjenega dela v judu sta prejela Branko Meničanin in Daniel Kisilak iz JK Štorkljice ter Darijo Vrdujka iz JK Murska Sobota.

Ostali prejemniki nagrad 

Prejemnika priznanja za 35 LET NEPREKINJENEGA DELA V JUDU ALI JUDO ŠPORTU – ZLATA ZNAČKA: Goran Hašaj in Tarik Mazouzi.

Prejemniki priznanja za 25 LET NEPREKINJENEGA DELA V JUDU ALI JUDO ŠPORTU-SREBRNA ZNAČKA so: Maja Uršič, Peter Rančigaj, Boris Rudaš in Danijel Vehab.

Prejemniki priznanj za 15 LET NEPREKINJENEGA DELA V JUDU ALI JUDO ŠPORTU-BRONASTA ZNAČKA so: Damir Miholič, Niko Janković, Iztok Jerebic in Robert Tratnjek.

Med nagrajenkami je bila tudi Prekmurka Leila Mazouzi članica judo kluba Zdežele Sankaku, ki je zasedla 1. mesto v starostni skupini kadetinj (U18) v Sloveniji. Celotno listo nagrajencev si lahko pogledate tukaj.

Foto: JZS

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        24.01.2023 ob 23:24 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      24.01.2023 ob 21:29 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.