https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Razstava likovnih del uporabnikov VDC Gornja Radgona

31.01.2023 ob 6:05  

Društvo 29a je v sodelovanju z občino Križevci pripravilo pisano razstavo likovnih del uporabnic in uporabnikov Varstveno delovnega centra (VDC) Murska Sobota, enote Gornja Radgona, ki so nastala pod mentorstvom likovnega pedagoga Danila Plohla.


V prostorih občine Križevci so 26. januarja 2023 odprli razstavo likovnih del uporabnikov Varstveno delovnega centra Gornja Radgona. Številne obiskovalce razstave je pozdravil župan občine Križevci, Branko Slavinec. Vodja enote VDC Gornja Radgona, Polonca Lovrenc je zbrane seznanila o pomembnosti likovnega ustvarjanja in vključevanju uporabnic in uporabnikov. Angela Benko Lang, direktorica VDC Murska Sobota je zbranim namenila besede zahvale. 

Posebna zahvala gre likovnemu pedagogu Danilu Plohlu, ki kot uspešen likovnik svoja znanja prenaša tudi na uporabnike in uporabnice VDC Gornja Radgona. Razstavo je ob asistenci likovnice Tatjane Mijatović otvoril predsednik Društva 29a, kipar Robert Jurak. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Društvo 29a.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.