https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite nove priložnosti za zaposlitev v Pomurju

31.01.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 90 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 


SeneCura Dom starejših občanov Radenci d.o.o., zaposli VZDRŽEVALCA. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev z možnostjo stalne zaposlitve, s poskusnim 2 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo, smer Tehnika ali alternativno smer Gradbeništvo, vozniško dovoljenje B kategorije, 1 leto delovnih izkušenj pri upravljanju energetskih naprav in osnovna računalniška znanja. Zaželeno je znanje enega tujega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 7. februarja 2023. Poleg tega zaposlijo še ZDRAVSTVENEGA TEHNIKA SMS – pripravnika in BOLNIČARJA NEGOVALCA – pripravnika.

RADIOTELEVIZIJA SLOVENIJA JAVNI ZAVOD išče NOVINARJA POROČEVALCA v LENDAVI. Nudijo zaposlitev za določen čas do 31. januarja 2024, s poskusnim 1 – mesečnim obdobjem. Za delo na omenjenem delovnem mestu se od kandidatov zahteva končana univerzitetna izobrazba oziroma 2. bolonjska stopnja izobrazbe (univerzitetni diplomirani novinar ali druga univerzitetna oz. 2. bolonjska stopnja izobrazbe), preverjena usposobljenost za nastop pred kamero in/ali mikrofonom, opravljen tečaj za avdio in/ali video montažo in višja raven znanja madžarskega jezika. Prijavo z ustreznimi dokazili o izobrazbi, dodatnih znanjih in življenjepisom pošljite po pošti ali e-pošti do 7. februarja 2023. 

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA nudi delo SREDNJI MEDICINSKI SESTRI V PRIMARNI DEJAVNOSTI - pripravnik. Nudijo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, za opravljanje pripravništva po predpisanem programu. Pričakujejo srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo, smer Zdravstvena nega in babištvo, tekoče znanje slovenskega jezika, vozniško dovoljenje B kategorije in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 6. februarja 2023. 

KROVSTVO - TESARSTVO - GRADBENIŠTVO KTG DARKO KERČMAR S.P., MURSKA SOBOTA zaposli KROVCA in TESARJA. Nudijo zaposlitev za določen čas 9 mesecev, s poskusnim 1 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo osnovnošolsko oz. alternativno nižjo ali srednjo poklicno izobrazbo in vozniško dovoljenje B kategorije. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati za posamezno delovno mesto pokličite za razgovor do 31. marca 2023. 

GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer, d.o.o., RADENCI medse vabi STROJNIKA TGM. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo, 1 leto delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Delo obsega strojne izkope in zasipe z različnimi gradbenimi stroji. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 25. februarja 2023.

ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER išče ZDRAVNIKA BREZ SPECIALIZACIJE Z OSNOVNO LICENCO. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s poskusnim 2 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo ipd., smer Medicina, 6 mesecev delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, osnovna računalniška znanja in znanje slovenskega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 7. februarja 2023.

MARELA - Zavod za izvajanje podpornih storitev za samostojno življenje Turnišče zaposli OSEBNEGA ASISTENTA za pomoč osebi v gospodinjstvu, spremstvu, komunikaciji, v izobraževalnem procesu in osebni pomoči. Nudijo zaposlitev do 31. decembra 2023, s poskusnim 4 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14. februarja 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.01.2023 ob 7:37 N gost

      Upokojenci jutri na shod v Ljubljano na Trg Svobode ob15 uri . Pokažite , da si zaslužite za svojih 40 let delovne dobe več ne le 4,5 % z vašim težkim garanjem , znojem , , se morali odpovedati marsikaj in marsičemu . , da si zaslužite dostojno življenje . Ne dovolite ,da so takšni nagrajeni , ki nimajo niti en dan delovne dobe kot so Nika Kovač., Januel itd . Upam ,da vam jutri grata , vas podpiram in vam želim vse naj .......

      39 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 8:01 gost

        hvala za podporo! samo se bojin, ka kda ne poziva štrukel, pa njegov kučan in ostali prisesani nevladniki, nede s prekmurja glij neke gužve.....mi smo bole pi*ke, samo čakamo, če močvirnikon kaj ostane......vidiš kak volitve, janše vsem dal, oni pa s floskulami o demokraciji in kršenji čl pravic itd. izvolili nekega goloba, zdaj pa žalost! nNrod je glup, je pravo plavi, on že zna!!

        31 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 13:25 gost

        Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.01.2023 ob 7:56 gost

      So mediji sploh kaj poročali ,da je shod upokojencev v Ljubljani ? Ali le poročajo lažni uspeh politike ?

      27 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 18:32 123 gost

        Budalo cerkveno to je tema zaposlitev, samo nikjer ne piše plačilo, to ste podedovali po Grimsu, njemu postaviš pet vprašanj odgovor pa vedno isti

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.01.2023 ob 8:17 X gost

      Žalostno in zaskrbljajoče je , da se slovenski mediji , uredniki in operativni dreserji javnega mnenja ter samo- oklicani politični analitiki mnogo pogosteje in z mnogo več vsaj navideznega profesionalnega entuziazma strasti lotevajo vsakomesečnih rutinskih medijskih objav in aktivističnih interpretacij virtualno proizvedenega ter potvorjenega javnega mnenja . Namesto , da bi se odprtih čutov in zaznav neodvisno ter brez vnaprejšnih pričakovanj profesionalno , odprto in strastno zazrli v otopljivo družbeno in gopodarsko sočasno resničnost . Se poglobili v kritične analize množice preverljivih statističnih podatkov in poskušali nepotkupljivo kritično in analitično raz- ločevati sporočilna zrnja od plevel . Preverjanja resnice od populističnih agit - propavskih limanic resnične podvige posameznikov .

      32 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 8:33 gost

        "Organizirajo upokojeni hlapci JJ. Navalite hlapci SDS !" tij butl, keri tou pijšeš, či ne vejš; štrajk je zaradi penzij, nej politike, ker tvoj golob da samo enim, na upokojence pa je namerno pozabo, zato ne mejšaj tu zraven politike. Ide se za naše pejneze, keri smo delali 35-45 let in nede zdaj eden golob, pun pejnez pravo ka nan penzijoniston pripada, pa ka nej. Leto bou tak, ka de perje frčalo!

        26 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 10:51 gost

        8.21 JE OČITNO PRIVRŽENEC PONOSNIH PRISKLADNIKOV KOMUNISTOV, SAJ VIDI IN SLIŠI SAMO KOMUNISTIĆKO PROPAGANDO

        16 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.01.2023 ob 8:29 gost

      Politika vse bolj suhoparna in dolgočasna . Narašča jim samo občutek lastne veličine , narcizma in nezamenljivosti .

      26 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.01.2023 ob 8:48 gost

      Za 40 let delovne dobe 550,20 eur pokojnine

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 18:14 123 gost

        Nemogoče, 653 ali si pa v invaldski, to je najmanj ker tudi sam imam polno delovno dobo

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.01.2023 ob 8:50 gost

      Ali bodo osrednji *neodvisni* mediji obvestili javnost, da bo jutri 1. 2. 2023 na trgu Republike protest upokojencev. Tako, kot so objavljali proteste petkovih kolesarjev.

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 20:27 123 gost

        ZUJF je uvedel Janša in od takrat pokojnine zaostajajo, to mora biti upor proti SPIZ ker če je tako velika zaposlenost in če je covid vzel toliko življenj potem denar mora biti, edino če delodajalci spet ne plačujejo prispevke, mislim da ne Janša ne kdo drug nima vpliva, SPIZ nalaga v sklade in si tam delijo

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.01.2023 ob 9:14 gost

      Imamo največ sodnikov na milj, prebivalcev , pa največje zaostanke , zato jih je treba boljše plačat . Upokojenci pa danes nižje pokojnine . Evo pa imamo super vlado .

      27 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.01.2023 ob 9:34 gost

      Delavec na traku 800 eur delo v 3 izmenah .......

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 20:30 Štef gost

        Če je vlada kriva da delodajalec ne da več od minimalca,če pa morajo plačati davek od dobička pa jamrajo

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.01.2023 ob 10:29 Pista gost

      Zdaj ima ministrica Bratovšek priložnost,da popravi napako ,ki jo je povzročila upokojencem,da so zaradi njenega vodenja ispadli iz parlamenta ,da se udeleži protesta in s tem pokaže ,da še ni pozabila kaj je vse obljubljala ko jebila na čelu te stranke ,žal pa je to ,da vsi mediji,ki so pod prejšnjo vlado tako napadali kako upokojenci slabo živijo so danes tiho,kot da se danes živi kaj boljše

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 10:44 gost

        Bratuškovo je zanimal samo stolček, menda niste tako naivni, da ste verjeli, da so jo zanimali upokojenci. LP

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.01.2023 ob 11:33 Juš gost

      Vutro vsi vo nej samo upokojenci pa da ta gamat z parlamenta v M.S. prijde tudi vsi vo pa jih z gnojšnico dol poljati

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.01.2023 ob 13:56 gost gost

      Pa čakajte malo, ka ste vsi betežni v glavi, alim ka van je? Vsi bi ,meli pokojnine jurja, ali več. Te bi ovi šolani mogli meti pet ali več jurjov. Vsi se primerjate z nekšimi izobraženimi, šteri so nekaj skoz dali tokom študija.Pa tudi delovne obvetze so nej bile enake. Zdaj bi pa vsi bili enaki. Jajojove budale, to je komunizem, če ne vete, pitajte ga, on zna. Zdaj de pozivo na shode, sam nas je pa skoraj dve leti mel za bedake, ka smo niti na cesto nej smeli, ka šele protestirati. Vodni topi, nasilje , pretepi itd. Samo primitivni bedaki do njemi nasedali, teh je pa malo. Večina slovencov je ipak pametnejših, to smo dokazali z volitvami.

      9 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 14:19 gost

        "Večina slovencov je ipak pametnejših, to smo dokazali z volitvami." Ja, in vsi plešemo, v stanovanju mam 19 s.celzija kak je holoubek pravo, meso ne vupan gesti pred nedeljo, na morje bom šo, či mo mel covid, magari v mrzlo vodou, ja holobek sposrani me fejs asocira na strica Stalina. Volovje jemi pa slejpo sledijo.

        15 4 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.01.2023 ob 14:23 gost

      14:19 To mi delaj !!???

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.01.2023 ob 18:55 gost gost

      Zato, ka nekdo napiše resnico je nej tupavi. Tupavi ste vi, šteri ne razmite napisanoga. Točno tak je ,izobrazba, plus delovno mesto, plus odgovornost pri delu se n emreta primerjati z nekon, ka ma OŠ ,ali malo kaj več. Zdaj bi pa vsi meli iste pokojnine. Pa ka van je primitivnežon, toga nega nigi na svetu. Ja, pokvarjeni jajo van je dal vetra, zdaj si pa vupate lajati. Pa on van je največ vzel, šteklate, nej, seveda nej, ka nemrete, pramala pamet.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 22:35 upokojenec gost

        Glede na inflacijo in draginjo se pokojnine morajo zvišati, a ti to ne razumeš....vsak ni imel možnosti študirati, je pa dajal v šolstvo, da so nekateri študirali....samo tisto hočemo, kar smo od plače prispevali v pokojninski sklad....SAMO SVOJE.....ti STVOR SOVRAŽNI....

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      31.01.2023 ob 19:00 gost

      Tù gor so sami Janšovi ! Od koga si pa te tij, ti znanstvenik! Ja šolali so se pa za čide pejneze? Mi smo delali ,ka so se eni lejko petnajst let šolali,nič znanja odnesli, komaj kakšnen izpit napravili,če pa so ga pa vse podkùpleno. Zdaj pa gledamo ta levičarska budala nesposobna.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      31.01.2023 ob 19:23 g0st gost

      Ti ob 19, zakoj si se pa ti ne jšolal? Nekda ste meli vsi možnost, nej kak zdaj, ka do se samo bogati lejko šolali. Štekaš, seveda nej- , Pa starši so tudi prispevali, vaši so vas pa poslali delat, pa čimprej do penez. Štekaš, opet nej. Ne čudno. Mala plača mala penzija, to štekaš?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      31.01.2023 ob 19:53 Janči gost

      Največji problem penzij je, da so danes, 31.1.2023, enake kot januarja lani. Do centa. Kot da ni minilo leto in kot da ni rasti plač in visoke inflacije. Upokojenci plačujejo tiste darove, ki jih Golob poklanja izbrancem.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      31.01.2023 ob 21:14 gost

      Gost, smo se šolali, smo, kak lejko nekaj tak bedastoga napišeš , ka smo se lejko vsi šolali, te nas je bilo pet, šest dece, ka, misliš, če si bul od kmečkih staršev, ka si lejko šol v kakšno višjo šolo, ge bi pa vzeli, pa še pravega priimka smo nej meli. Banda lažljiva komunistična, za podmazati so pa starši tudi nej meli, zdaj pa tu pišete same bedastoče.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      31.01.2023 ob 22:54 gost

      Gost, tij štekaš, ka ti štekaš, to ka samo nekaj brez podlage kvasiš, ka pa ti znaš, štekaš pa tak nič.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      31.01.2023 ob 23:26 eva gost

      Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website----------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.