https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-TURE

FOTO: Preživite družinski dan na snegu

12.2.2023  

Se lahko uprete lepemu, sončnemu zimskemu dnevu, ki zapeljivo vabi, da dan aktivno preživite na snegu. Zberite potrebno opremo in se odpravite na najbližje smučišče, tam pa lahko izbirate med vrsto različnih aktivnosti za vso družino.

Smučarska središča v Sloveniji ponujajo vrsto različnih aktivnosti na snegu, od bolj adrenalinskih do bolj mirnih družinskih.

Ponudbo smučanja, deskanja in turnega smučanja ter sankanja so ponekod popestrili tudi s tekaškimi progami, vožnjo s pasjo vprego ali motornimi sanmi, zimskimi kolesi ter snežnimi tubami. Tako lahko pridejo na svoj račun tudi tisti, ki iščejo kaj bolj adrenalinskega na snegu.

Poseben čar pa ima tudi raziskovanje zasnežene pokrajine z zimskimi pohodniškimi čevlji ali krplji, saj poti po gozdu nudijo čudovit pogled na zasneženo pokrajino. 

Ustvarite si popoln zimski dan s prijatelji ali družino.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2023 ob 18:18 gost

      Imenovali bi vsaj ta smučišča ejejej pomurec com

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.02.2023 ob 18:12 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.02.2023 ob 20:40 ema gost

      No Experience Needed, No Boss Over Your Shoulder C… Say Goodbye To Your Old Job! Limited Number O3 Of Spots Open… Find out how HERE……………http://www.join.hiring9.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.02.2023 ob 8:01 gost

      Dan na snegu si lahko privošcijo samo bogtuni keri pa niso postali bogati na pošteni način.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.