https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

09.02.2023 ob 18:00  

Ta konec tedna bo v Pomurju pestro dogajanje. Za vas smo zbrali nekaj dogodkov in prireditev, na katere se lahko odpravite.

Petek, 10. februar

Možganska monokomedija: ZDRAVA PAMET, NIK ŠKRLEC

V petek, ob 19. uri, vabljeni v Gledališče Park Murska Sobota na monokomedijo Nika Škrleca: Zdrava pamet. Zdrava pamet je možganska monokomedija, polna telesno-miselnih akrobacij in oživčenega humorja. Če so možgani res naš najbolj zapleteni organ, potem je prav, da se jim znamo tudi smejati!

Družabni večer v MIKKu

V petek, ob 20. uri vabljeni v MIKKov klubski prostor, da se jim pridružite na družabnem večeru. S seboj prinesete kako namizno igro, igralni plošček ali karte.

Sobota, 11. februar

ČOKOLADNI VIKEND V DVORCU RAKIČAN

V soboto, 11. februarja in nedeljo, 12. februarja, med 11. in 18. uro, vabljeni vsi ljubitelji čokolade in čokoladnih slaščic na najbolj čokoladni dogodek v Pomurju, ki bo potekal v RIS Dvorcu Rakičan. Sladkosnedi obiskovalci boste lahko izbirali med pestrim naborom čokoladnih izdelkov ali se ogreli s slastnimi vročimi čokoladami različnih okusov. Čokoladni vikend je obenem odlična priložnost za nakup sladkega darila, s katerim boste lahko za valentinovo posladkali svoje najdražje.

Za najmlajše čokoholike pripravljajo pester program z delavnicami za otroke in družine. V okviru Konjeniškega centra Dvorca Rakičan bo na voljo možnost jahanja za otroke ter vožnja s kočijo. Aktivnosti za najmlajše se bodo izvajale od 14.00 naprej. Poskrbeli bodo, da domov ne boste odšli lačni, saj ponujajo kosilo s prihodom čokolade med 11.00 in 16.00.

SEVERINA - VELIKI VALENTINOV KONCERT

ŠIC Ljutomer v soboto, ob 21. uri, ob dnevu zaljubljenih vabi na veliki koncert Severine, ki bo v ŠIC-u nastopila prvič. Kot gostje na koncertu se ji bodo na odru pridružili člani GRUPE KUMOVI.

No Border Wine Festival

Prva edicija No Border Wine Festivala bo potekala v soboto, s pričetkom ob 14.45 uri, v kleti lendavskega gradu. Na mednarodnem festivalu vin boste lahko okusili vina z minimalnimi posegi brez meja. Povabili smo vinarje iz Slovenije in sosednjih držav. Poleg degustacije vin bodo predvajali tudi dokumentarni film »Call it Amber«, o jantarnih vinih, slovenske ekipe Studia Alp. V sklopu dogodka bo potekala razstava lendavskega umetnika Gregorja Vrhunca. Za kulinarično spremljavo na dogodku bo poskrbela Gostilna Lovski dom, za glasbeno podlago pa DJ Monday.

Drum’n’bass party z ekipo BASS FIGHTERS

MIKK Murska Sobota v soboto, ob 22. uri, vabi na Drum’n’bass party z ekipo BASS FIGHTERS. So eden izmed najbolj aktivnih krujev v Sloveniji, ki so v goste pripeljali že marsikatero zvezdo in nastopali po celi Evropi in tudi onkraj luže. Da bo sekalo, bodo skrbeli Spencah, Wooga in Nukleus.

Nedelja 12. februar

Čokoladni vikend v Dvorcu Rakičan. Več informacij zgoraj in tukaj.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.02.2023 ob 18:14 Russell Lopez gost

      I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site......... 𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2023 ob 19:24 gost

      Opankar Severina te vabi na koncert !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pridi, pridi dala ti bom cvet !!!!!!!!!!!!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.02.2023 ob 21:23 Maltaš gost

      V Turnišču je nogometni turnir Mlade zvezde 2023. Vabljeni

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.02.2023 ob 8:27 gost

      Kake zvezde v Turnišču. Halo debil. Tam ni niti pol zvezde nobene kamoli več zvezd. Tebi verjetno ni jasno kaj so zvezde.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.02.2023 ob 8:29 gost

      Gdo je že bil na koncertu največje balkanske zvezde v Ptuju. Samo desno usmerjeni pedri. Kari so v javnosti najbolj proti temu koncertu.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.02.2023 ob 8:48 gost

        Opankar ti bi si moral ogledati Severino ..... Desni niso p.dri ,tvoj Maljavec je pa izdal brošuro lizanje r.tke . Si jo že dobil .... da te podoči kako se stem upravlja ..... za kozlat .....

        10 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.02.2023 ob 9:02 gost

      Balkanski murski val vam je pravi pokazatelj, kakšen narod živi v Prekmurju, brez balkanske muzike ne zdržijo niti eno uro, iz dneva v dan si na murskem valu trudijo ohranjati jugoslovanske glasbene tridurske vrednote za 80% Prekmurcev, ki ne morejo preboleti Jugoslavije.Samo hudič je v tem, da niti v eni bivši republiki si tega narod ne želi...Jugoslavije..namreč, tako da dragi Prekmurci..osamljeni...zelo osamljeni ste v teh težnjah, če pogledate malo izven meja, Jugoslavija se ohranja hvala bogu še samo v Prekmurju.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.02.2023 ob 10:32 gost

      Da ni bilo Mihajla Pupina, prekmurci bi zdaj bili mađaroni

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.02.2023 ob 17:34 ....... gost

      mlade zvezde vsako leto ko so starjše v Turnišču, v tamkajšnjem nogometnem klubi HIRAJO. Enostavno ugasnejo, pod takimi trenerji je pa to tudi pričakovano. Pijandure in kot trenerji in nikdar igralci tega lepega športa pač ne morejo biti trenerji. Kak bo trener, če igralcev niti ne pouči, v katero smer gola morajo igrati. Potem jih pa preklinja.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.