https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Informativni dan na Srednji šoli za gostinstvo in turizem

SŠGT, 17.02.2023 ob 18:00  

Ta petek in soboto, 16. in 17. februarja, po slovenskih srednjih šolah in univerzah potekajo informativni dnevi. Na obisk devetošolcev so se pripravili tudi na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Radencih.


Na SŠGT Radenci mladim ponujamo največ, kar je danes mogoče ponuditi na področju gostinstva in turizma. Ne le strokovno znanje in usposobljenost za poklic, ampak različne aktivnosti v številnih projektih so popotnica, ki jo dajejo dijakom, da so uspešni pri svojem delu. 

Na šoli izvajajo naslednje izobraževalne programe:

  • štiriletni program Gastronomija in turizem, ki se zaključi s poklicno maturo in omogoča takojšnjo zaposlitev ali nadaljnji študij. Prednost programa je v tem, da se dijaki odločijo za smer izobraževanja šele po prvem letniku, in sicer za smer TURIZEM ali za smer GASTRONOMIJA,
  • triletni program Gastronomske in hotelske storitve – šolska oblika, ki se zaključi z zaključnim izpitom in omogoča takojšnjo zaposlitev ali nadaljevanje v dvoletnem programu gastronomija. Dijaki se odločijo za smer izobraževanja šele po prvem letniku, in sicer za smer STREŽBA ali za smer KUHARSTVO,
  • triletni program Gastronomske in hotelske storitve – vajeniška oblika, ki je enak šolski obliki s to razliko, da se vse praktično usposabljanje izvaja pri delodajalcih ter
  • dvoletni nadaljevalni program Gastronomija, ki se zaključi s poklicno maturo in zaposlitvijo ali nadaljnjim izobraževanjem.

PREDSTAVITEV DIJAŠKEGA DOMA:
Sestavni del SŠGT Radenci je tudi dijaški dom, v katerem lahko bivajo dijaki v času šolanja.
Dijaški dom SŠGT Radenci spada med manjše domove v Sloveniji, kar ima svoje prednosti v pristni komunikaciji in dobrem počutju.
Prostori v dijaškem domu so prenovljeni in lepo urejeni, dijaki lahko bivajo v enoposteljnih sobah, organizirana je učna pomoč, skrbijo za zdravo prehrano, rekreacijo in varno učno okolje.

Na informativnih dnevih jih lahko obiščete še jutri, 18. februarja, ob 9. uri.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.02.2023 ob 18:52 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.02.2023 ob 18:52 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.02.2023 ob 22:53 lepec gost

      Ja imam najbolji sladoljed kod mene

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.02.2023 ob 23:41 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Diinka,se je guujček trij dnij pácal v gnoji.....?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.02.2023 ob 8:52 Gost gost

      Gostinska gimnazija, slascicarska gimnazija,..

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.02.2023 ob 9:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ka zaj,opice,kakšno izobrazbo imate,niti pismeni niste.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.