https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nesreča pri delu, ugriz živali

26.02.2023 ob 7:00  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih sta se lažje poškodovali dve osebi, šest kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču ter en primer povoženja divjadi.

Obravnavana je bila še nesreča pri delu ter ugriz živali.

S področja kriminalitete je bilo zabeleženih več tatvin, vlom v poslovni prostor, ponarejanje listin ter poškodovanje osebnega avtomobila.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2023 ob 8:26 X gost

      Urška Klakočar , novi notranji minister , Holob , vladna koalicija ,,,,,, Pirc Musar sprašujem vsakega posebej in skupaj .... Ali boste kazensko ovadili policijo in njihove šefe ? Ali boste kazensko ovadili šerifa Zokija in ga izgnali v Srbijo ? Ali boste utavili črno gradnjo in nasilje nad lastniki zemljišč na trasi kanala CO? Ali bo res prišlo tako daleč , bog ne daj do kakšne smrti .??? Sramota ste za Slovenijo in svet vas opazuje !!!!

      34 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2023 ob 8:30 gost

        To slovencem počnejo ti čafurji ,opankarji ,ki v sebi nimajo kanček človečnosti fuj , fej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        30 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2023 ob 8:36 gost

      Da jim j..em mater gnoji ničvredni levičarski,,,,,,,,,,,?????!!!!!

      22 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.02.2023 ob 8:42 gost

      Kdo dela največ nasilja zadnje čase v naši Sloveniji .... prav ti jugoviči ki si dovolijo prav vse ..... na cug pa nazaj od kod so se privlekli ...... mrhovinarji ničvredni.....

      24 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.02.2023 ob 8:51 gost

      Ravs čafurji , ravs!!!!!

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2023 ob 9:33 gost

      V ponedeljek 27.2.2023 shod, ki ga organizira Aleš Princ proti opankarju . 1.3.2023 novi shod ob 15 uri Trg Svobode proti vladi !! GREMO SLOVENIJA ;ZRUŠIMO TO VLADO !!!!

      18 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2023 ob 9:41 gost

        Tako je !! Nihče nas ne bo pretepal , nihče nas ne po poniževal ,, se norčeval ,,,,, nam vzel človekove pravice , svobodo govora ,,,, v tej državi ne potrebujemo diktatorja .... ne bomo njihovi hlapci ... dovolj nam je lažnih obljub , zavajanja , norčevanja ..... pridružite se nam vsi starejši mlajši ... v slogi je MOČ ......

        17 5 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.02.2023 ob 11:00 gost

      LEVOJAJO --Gamad , je potrebno --IZKORENINITI !!!!!!!!! banda smrdeča !!!!!!!!!!!!!!!!!

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.02.2023 ob 18:22 gost

      Upam, da je pes, vgriznil policaja. Baje bi policisti morali reševati življenja, na območju pomurja pa jih uničujejo. Jaz sem čez policaje križ naredil, za mene ta ciganska banda ne obstaja več, mene so spravili na kant v bankrot in ne samo po moji krivdi. Karma je kurba,bo se jim vse vrnilo tem nadutežom, ki so polni sami sebe. Vsak dan molim, da se tem ciganom, ki so mi uničili življenje kaj zgodi. Ima Boga, vem da sledi kazen tudi za njih.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.02.2023 ob 18:59 gost gost

      Pametnejši pa sprašujemo desne zabite, primitivne , zblojene, pa še kaj slabšalnega budale, kdaj boste nehali s svojimi primitivnimi komentarji? Vas ni sram, še celo vaš puklasti diktator se vas sramuje. Vsaj njega bi upoštevali, budale zarukane. Sicer pa od takših primitivcov nemaš kaj drugoga čakati.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.