https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Neža Košti zmagovalka največjega spletnega kviza

27.02.2023 ob 8:35  

Neža Košti iz OŠ Mala Nedelja je med več kot 20 tisoč sovrstniki iz Slovenije osvojila 1. mesto med posamezniki v največjem spletnem kvizu o varni rabi interneta. 

Kviza o varni rabi interneta se je nedavno udeležilo nekaj več kot 20 tisoč učencev iz skoraj 200 slovenskih osnovnih šol druge in tretje triade, ki so postavili Guinnessov rekord za največji spletni kviz na svetu. Na vsa vprašanja je odgovorilo 15.225 udeležencev. Rekord je doslej pripadal Britancem za kviz s 7279 udeleženci.

Na kvizu so sodelovali tudi učenci 6., 7., 8. in 9. razreda OŠ Mala Nedelja, ki so prispevali svoj delček pri rekordu.

“Najboljše se je na kvizu izmed več kot 20.000 sodelujočimi odrezala učenka vaše šole. Z veseljem vam posredujemo kodo, ki je bila zabeležena pod najvišjim številom točk. Tudi v našem imenu učenki čestitamo za uspeh. Biti najboljši med tolikšnim številom sodelujočih je namreč res pohvale vreden dosežek”, so zapisali na spletni strani šole novico, ki so jo prejeli. 

Zmagovalka med posamezniki je postala Neža Košti, učenka iz 9. razreda OŠ Mala Nedelja.

Foto: OŠ Mala Nedelja

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.