https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mladi plesalci prejeli srebrno plaketo

28.2.2023  

Mladinska breakdance skupina Plesnega kluba Zeko je prejela srebrno plaketo za 2. mesto na Evropskem prvenstvu. 

Plesna zveza Slovenije je v Ljubljani podelila nagrade za vrhunske rezultate za leto 2022. Med dobitniki so bili tudi plesalci Plesnega kluba Zeko.

Mladinska breakdance skupina The Chosen Ones jr. v postavi David Pahor, Tino Oskomič, Rene Pertoci, Filip Grenko, Nino Vučkič in Samuel Gruškovnjak je prejela srebrno plaketo, za 2. mesto na Evropskem prvenstvu Mednarodne plesne zveze IDO, ki je potekalo 11. julija v Nemčiji.

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2023 ob 17:52 gost

      Sami avtohtoni Slovenci !!??

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.