https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Radencih zbirajo donacije za otroke

03.03.2023 ob 10:00  

Pomagajmo zbrati sredstva, da bodo lahko mladi nogometaši odšli na priprave v Umag. 

V Občini Radenci se nadaljuje saga nesprejetega proračuna in posledično s tem odpovedi projektov in pogodb. Sedaj pa je ogrožena tudi izvedba športnih priprav otrok v Umagu.  

Na pobudo podžupana in svetnika Mirana Jelena se je sprožila donatorska akcija. Jelen je kot prvi Športnemu društvu Slatina Sparta doniral 100 evrov, temu je sledil tudi župan Občine Radenci Roman Leljak, ki je na svojem socialnem omrežju Facebook zapisal, da ima občina za ta namen pripravljenih 5.000 evrov, ki pa jih zaradi svetnikov Gibanje Svoboda ne more nakazati. “Pomagajmo otrokom, da gredo na nogometne priprave v Umag. Naj otroci ne čutijo bedarije starejših” je še zapisal Leljak.

Pobudi Jelena sledijo tudi nekateri ostali svetniki, ki želijo otrokom omogočiti priprave. Za donacijo mladim nogometašem pa se je odločil tudi soboški tenisač Marino Kegl. "Predobro vem, kako težka je pot športnika in kako pomembno je, da se otroci ukvarjajo s športom," je zapisal na svojem socialnem omrežju Facebook. 

Vse kaže, da se v Občini Radenci strasti med svetniki še ne bodo pomirile.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2023 ob 10:58 Pista gost

      Spremljal sem 3 sejo občine Radenci ,ki je pokazala pravo bedo nekaterih svetnikov,sam sem bil prepričan,da bo z mnogimi novimi svetniki ,ki so prvič prestopili občinski prag vse drugače in boljše,ampak kot vidim sem se motil,podlegli so strankarskim apetitom tudi na škodo nas občanov in nasprotujejo vsemu in prestrašeni sedijo ,mnogi sploh nevejo zakaj so bili izvoljeni,nesprejetje proračuna nas samo odaljuje od ciljev,ki je bil zadan,da se Radenci po več kot 30 letih rešijo propadanja vsega ,žal mi je ,da se to dogaja po nekaj letih napredka in da se zaradi nekaterih posameznikov vračamo nazaj na tisto ,ker ni naš naj vse propade,že enkrat sem napisal ,da naj vsi svetniki predvsem tisti ,ki se prvič soočajo s to problematiko ,začnejo mislit s svojo glavo in ne po strankarski pripadnosti

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2023 ob 12:05 gost

        pa to so lidje, ki nemajo svoje pameti in so zavedeni, kdaj to ugotovijo, bo za njih prepozno, ker bodo občino uničili. Sodili jin bomo po njih dejanjih!

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.03.2023 ob 11:11 Blokirana gost

      ŠD Slatina Sparta, katerega zastopnik je Izidor Klemenčič, niso del NK Slatina in niso društvo v javnem interesu, zato ne morejo biti neposredno financirani iz proračuna občine Radenci, kot so bili do sedaj. To društvo je bilo ustanovljeno l. 2022 in nima niti pogojev, da bi lahko pridobivalo sredstva neposredno iz občinskega proračuna. Pravilnik o izvrševanju proračuna RS, ki velja tudi za občine, določa, da društva, poleg ostalih zahtev, morajo delovati najmanj dve leti, da lahko pridobijo status društva v javnem interesu in neposredno financiranje. ŠD Slatina Sparta se mora zato prijaviti na razpis in se potegovati za občinska sredstva kot vsa ostala društva.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2023 ob 12:03 gost

      občinski svetniki, ki blokirajo Leljaka, v resnici blokirajo svojo občino in občane, kekci eni, uničevalci in razdiralci. Narod vam bo sodil, Leljaka bomo pa še enkrat izvolili, zapomnite si to, hujskači

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.03.2023 ob 16:46 Icnedar gost

      In vi verjamete temu manipulatorju. Saj se on ne ravna po proračunu. On deli tistemu, ki je njemu lojalen, že ve zakaj.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.03.2023 ob 21:04 Vojc gost

      "V Radencih zbirajo donacije za otroke" wtf?!? Sem bil prepričan, da gre za hudo bolane otroke, take, ki sta jim umrla starša ali pa take, ki jim je zgorela hiša. A oni zbirajo denar za priprave otrok v Umagu!!! Kdo je tu nor?!? Sem upal, da v Radencih nižje ne more iti, pa je očitno dno še daleč.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.03.2023 ob 15:49 Radenčan gost

      Bo treba proračun pripravit kot se to spodobi ne pa površno kot so bili vsi projekti zadnjih štirih let. Radenska zunanjost je prikazana lepo in svetleče a znotraj gniloba kar se vidi po površno opravljenih delih. Baje tudi gasilci iz Hrastja niso dobili denarja za avto pa je "vsemogočni" lani imel denar. Zakaj le? Mogoče pa ni bilo provizije...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.03.2023 ob 17:26 Žalost gost

      Nekateri svetnik niso samo žalost,ampak katastrofa,...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.