https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Leopold I. rapal v Ljutomeru

06.03.2023 ob 17:50  

V soboto je v ljutomerskem Mladinskem kulturnem centru potekal koncert trenutno enega najpopularnejših raperjev na slovenski sceni, Leopolda I.


Leopold je na odru predstavil komade s svojega albuma Dobro jütro, kot so Povej, Unikat, Pleše po svoje, Edino in Kinderšpil. Leopoldu je na odru družbo delal Vid Turica, ki je tudi producent njegovega albuma. Koncert je bil za vse udeležence brezplačen.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.03.2023 ob 19:02 Gost gost

      "Rapal", kaj pa je to?? Ste mislili "repal", naslednjic bo pa kaj, ze rafal??

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.03.2023 ob 20:18 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.03.2023 ob 19:04 kilonja gost

      Ta je kak debeli , Janša in desnica od jutra do večera . Mentalni siromak .

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.03.2023 ob 21:09 gost

      Ne cenim ga, ker pljuva v komadih po desnici in se iz nje dela norca. Politika in glasba ne gresta skup, to bi mu moralo bit jasno.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.03.2023 ob 21:10 gost

      Seronja politicni. Kaj ti je sds naredo, da pljuvas po njih?????

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2023 ob 9:21 kilonja gost

        Ne počuti se dovolj samozavestnega da bi bil ponosen nase, pa pač ni zrel za desno stran, to so otroci, prav je da so uporniški tam do 25 - tega leta, potem pa bo treba malo pogledati levo in desno ko gre kaj narobe ne samo desno .

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.03.2023 ob 9:29 kilonja gost

      Levi so tako zanimivi, kontradiktorni ljudje. Radi se borijo za pravico, resnico, a ves čas po metodah ki jih očitajo političnim nasprotnikom :) . Ampak ovcam ki jih volijo je to pač sprejemljivo, ker so to njihovi, ko pride Janša pa dela isto ( menjava kadre politično ) pa je ogenj v strehi . Levičarji, pri sebi boste morali začet, ko vas bo nekdo klofnil boste morali nastaviti drugo lice, ne pa tepsti dvakrat bolj kot ste bili tepeni, vam klika to v glavi ? če se že želite boljše delatio...zagovarjate drugačno mnenje, nikoli pa sami en sprejemate drugačnega mnenja,če je vaše menjenje drugačne je tudi moje avtomatsko od vašega razumete to ? Ni vse kar je drugače od vašega pašnika, rasizem, fašizem, janšizem, morete se umiriti, globoko udahniti in se pogledati v ogledalo . verjemite mi da vam je tisti z rogovi veliko bolj podoben kot tisti brez rogov s krili . Pobijanje, lopovščina, droge , masovna medijska manipulacija so vaše vrline...kako lahko častiš nekega Zemljarića ki se je z mopedom vozil po človeških truplih ( pričevanja lokalnih domačinov ), kako lahko častiš pedofila in vojnega zločinca, ter genocidnega idejnega vodjo Tita ? Kako lahko podpirač srpskega fačuka, pripadnika človeške vrste PALČKI, ki se je odkrito boril proti osamosvojitvi Slovenije ? Uf, dosti imate delati na sebi, začni Leopold, začni, najprej ogledalo...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.03.2023 ob 9:31 kilonja gost

      Sicer pa ima Leopold enega od dveh težav, ali je oče član SDS - a in ga Poldi pač ( znotraj osebnega odnosa sin oče ne mara ) ne mara, ali pa skozi njegova besedila sledimo črednemu nagonu ki ga goji prav tako njegov oče, antijanšist..nekaj od tega bo .

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.03.2023 ob 12:49 gost

      Poldi, ce bi rad bil upornik te napisi se kako besedilo proti levici pa Golobu, ce mas jajca. Pljuvanje po Jansi in sds je standard- komerciala.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.