https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sekcija za ohranjanje kulturne dediščine razstavila ročna dela

09.03.2023 ob 9:20  

V prostorih Društva upokojencev Ljutomer so, 8. marca 2023, odprli 37. razstavo ročnih del sekcije za ohranjanje kulturne dediščine, ki je bila posvečena praznovanju 8. marca - dnevu žena.


Zbrane so nagovorili županja Občine Ljutomer, Olga Karba, vodja sekcije za ohranjanje kulturne dediščine pri DU Ljutomer Danica Makoter, predsednik DU Ljutomer Ciril Magdič ter Danica Kocet in Milena Studnička, ki v pomurskem prostoru skrbita za delo na področju ohranjanja kulturne dediščine pri društvih upokojencev.

Z obiskom so jim dopoldansko druženje s svojim nastopom polepšali otroci Vrtca Ljutomer.

Odprtju razstave je sledil klepet ob pogostitvi članic Sekcije za ohranjanje kulturne dediščine. Vse prisotne so bile obdarjene z nageljni in trobenticami.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: FB Ciril Magdič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2023 ob 10:43 gost

      Zadnje čase se veliko dogaja v totem lotmerki.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.03.2023 ob 19:44 Anton gost

      Prosim vas, vsaka 2 ženska strika,ka pa je to takega??? Nič takšnega, druženje penzicov,...županja pa bi lahko malo gledala ....ne loči več ničesar.samo da je zur.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.