https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Povzročitelji prometnih nesreč pod vplivom alkohola

13.03.2023 ob 17:00  

10. marca 2023, okrog 18. ure je v Murski Soboti zaradi neprilagojene hitrosti na kolesarski stezi padel kolesar, ki se je v prometni nesreči lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pri kolesarju pokazal 1,00 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Kolesarju bo izdan plačilni nalog.

Istega dne, okrog 22.30 ure je v Lemerju voznik osebnega vozila trčil v zadnji del ob cesti ustavljenega parkiranega tovornega vozila, pred katerim sta stala pešca. Tovorno vozilo je po trku odbilo v enega pešca, ki v prometni nesreči zaenkrat ni poškodovan. Vozniku osebnega avtomobila je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,03 mg/l v izdihanem zraku. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba.

Včeraj, nekaj pred 1. uro pa je v Brezovcih voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v levo in podrl ograjo ter zapeljal v potok. Voznik je bil v nesreči lažje telesno poškodovan. Preizkusa alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal 1,20 mg/l v izdihanem zraku. Sodnica je kršitelju izrekla globo 1660 evrov kazni in 21 kazenskih točk.

Alkohol ne sodi za volan! 

Vozniki! Alkohol ne sodi za volan! Če ste popili alkoholne pijače se ne odločite za vožnjo, temveč si zagotovite prevoz ali naj vozi nekdo, ki alkoholnih pijač ni užival. Dosledno upoštevajte tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o hitrosti, prednosti, prehitevanju, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov ter varnostni razdalji.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.03.2023 ob 18:52 Bogomir 1994 gost

      Kelko si nafudo? 😀

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2023 ob 20:43 Gloria Clifton gost

        I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site......... 𝗪𝘄𝘄.𝗷𝗼𝗯𝘀𝗿𝗲𝘃𝗲𝗻𝘂𝗲.𝗰𝗼𝗺

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.03.2023 ob 19:13 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Moj prijatelj, janšhistič,saj ne ve kaj počne,ni navodil kletnega......

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.03.2023 ob 21:06 Pitanje gost

      Zakaj je tema zaklenjana za nakup e koles..mnenja bi.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.03.2023 ob 5:42 gost

      in ko dovolijo še marihuano, bo šele za brati o njihovi pozitivnosti na thc. komaj čakam.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.