https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Minister Maljevac na regijskem obisku v Murski Soboti

15.03.2023 ob 18:50  

Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac se je v okviru regijskega obiska z državnim sekretarjem Klemnom Ploštajnerjem sestal s soboškim županom Damjanom Anželjem. Na srečanju sta predstavila načrte za oblikovanje javne stanovanjske politike in dolgotrajne oskrbe.

Ministrska ekipa izvaja vsebinske sestanke s ključnimi deležniki na področju stanovanjske politike v posameznih regijah. Poglavitni namen obiska je podrobna seznanitev s stanjem na področju javne stanovanjske politike.

Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac in državni sekretar Klemen Ploštajner sta se sestala z županom Mestne občine Murska Sobota Damjanom Anželjem ter predstavila načrte za oblikovanje javne stanovanjske politike in dolgotrajne oskrbe. 

"Na ministrstvu za solidarno prihodnost trenutno opravljamo terenske obiske, ker želimo pri svojem delu izhajati iz situacije na terenu. Veseli me to, kar smo danes slišali, prvič iz strani sklada, ker ta v svojem delu naslavlja ranljive skupine, tako brezdomce kot starejše, in ker imate v Murski Soboti zelo zanimiv projekt oziroma bivanjsko skupnost starejših oseb. Z županom sva govorila tudi o stanovanjski problematiki v Murski Soboti in pa dolgotrajni oskrbi," je povedal minister Maljevac.

"V stari ekonomski šoli je, kot že veste, predvidena izgradnja 12 stanovanj za mlade, tako bo ta stavba končno le dobila nov namen. Nedavno je bilo izdano gradbeno dovoljenje s strani upravne enote in v tem letu se bo gradnja tudi začela. Ocenjena vrednost investicije je nekje 1,7 milijona evrov," pove župan Anželj. 

Minister z ekipo se je sestal še s soboškimi predstavniki Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Murska Sobota.

"Sklad deluje dobro. Po njihovi oceni primanjkuje nekje od 250 do 300 javnih neprofitnih stanovanj. Pogovarjali pa smo se tudi o prihodnjih investicijah in težavah, s katerimi se srečujejo, da jih bomo lahko v prihodnjih mesecih naslovili," zaključi minister. 

Obisk pa je Maljevac sklenil z udeležbo na javnem srečanju "»Minister posluša« v MIKK-u, kjer so lahko občani ministru postavljali vprašanja, podali predloge in pobude glede stanovanjske politike in dolgotrajne oskrbe. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2023 ob 19:16 sobočanec gost

      Samo pametne besede, potrebno bo počakati na rezultate !

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2023 ob 21:53 juliusrandle gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everyone Work for three to eight hrs. A day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month. Weekly payments----------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2023 ob 19:38 LJUBCA gost

      Edina ministrica bo zrihtala cca 10.000 stanovanj v treh letih,koliko je še njej ostalo do konc mandata,torej do novih volitev.Ali ne pozabit pjesmu,OBEČANJE MI JE DALA.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.03.2023 ob 19:54 vrtičkar gost

      Časovnico so postavili? Nigdi nepiše, kak do jo pa premikali, odlagali na konec mandata.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.03.2023 ob 21:15 gost

      Pa ka božemi vlačite te packe v Prekmurje, bog se usmili.Ta me spominja na enega iz Kekca.

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.03.2023 ob 23:14 tt gost

      Ka če je prišo promovirat svoj pedofilski LGBT priročnik za otroke do 9.leta starosti, pod katerega se je podpiso kot odgovorna oseba in v katerem se majhne otroke uči o stvareh kot so rimming, pissing, fisting, itd...

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2023 ob 0:04 Cifrak nena gost

        To je slika in ogledalo te vlade. Bog se usmili nas, ker so nimaki v večini odločili, kdo nam bo vladal. Se zavedate, kaj ste izvolili?

        23 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.03.2023 ob 7:17 gost

      Ta vlada je začela spreminjati državo v normalno državo. Kajti vse desne vlade ki so bile vsemogočni Januš grozni ni 30 let samostojne Slovenije mrdnu za dobrobit Slovencem. Prva vlada desnih ekstremistov desna pomlad je zakockala Slovenijo da bi postala druga mala švica kero smo si tako želeli. In potem je šlo samo še vse v vrazju mater z vse o preostalimi vladami. Kati prva desna vlada je naredila temelje za korupcijo penjenje družbene lastnine podrejanje vseh vej oblasti. Zato smo po 30 letih tukaj kjer smo zaradi vlade desne pomladi keri so nas odpeljali na pot v,,,,, rit,,, ne na pot razvoja.

      8 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.03.2023 ob 7:27 gost

      Pa eden veliki zgodovinar tu gor! Mogel si se fejst vdariti v glavo, ka lejko takše pišeš, pri takšnih pomoči nega.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.03.2023 ob 7:48 SRAMOTA MALJEVAC gost

      Res žalostni in sramotno, da smo to dočakali, da tak človeški osebek hodi po Soboti, malo si prečitajte njegov priročnik, pedofilski za deco pa vam bo vse jasno, pa še minister tak človek, nižje slovenska banda res ne gre, to je dno od dna.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.03.2023 ob 11:29 GITABG gost

      Ta minister je res pacek s tem priročnikom. Ne poznam sicer župana, me pa zanima, če je priročnik že pokazal svoji deci? Kar se pa tiče stanovanj - treba je graditi, vendar ne samo v mestih,. Po vaseh je veliko praznih hiš, treba je tudi adaptirati in ponuditi mladim, da se vrnejo iz Ljubljane.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.03.2023 ob 13:51 Pohorčan gost

      Ke te tou Soboški župan debeli pajcek nikaj boukše kak Jevšek!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.03.2023 ob 15:35 gost

      Kaj desni buziji niso dobili svoje doze od ta zadnje strani da se tako bolno izražajo na tem portalu.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.03.2023 ob 15:39 gost

      Na kliničnem centru v Ljubljani vodilni desni debili odstopajo po tekočem traku. Seveda ker je končno prišla vlada ki njim stopa na prste pa po tekočem traku odkriva desne buzijev ki so služili za en opravljeni posel 3 krat. Zdaj pa podgane bežijo z repom med nogami ker več nebodo prisesani na državni denar denar davkoplačevalcev.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.03.2023 ob 16:14 Marjan gost

        Me zanima kaj boš rekel,ko boš dobil položnico za dohodnino,sicer si pa mislim,da si na socialni podpori

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.