https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ljutomerska županja začela funkcijo opravljati nepoklicno

17.03.2023 ob 11:02  

Ljutomerska županja je začela funkcijo županje opravljati nepoklicno, saj se je zaposlila na Zavodu Skupaj, Zavodu za usposabljanje, zaposlovanje in socialno vključenost invalidov, Ljutomer, kot vodja zaposlitvenega centra.

"Zavedam se svojega odgovornega poslanstva in v bistvu se za vas ne bo nič spremenilo. Še vedno se bom trudila sprejemati odgovorne odločitve v dobro vseh občanov, zgledno zastopati občino, biti prisotna na vseh ključnih sestankih kjer se odloča o razvoju in napredku naše skupnosti in tudi biti v vaši dragoceni družbi.

V 27 letih mojega dela v lokalni samoupravi in poslanstva služiti ljudem, sem spoznala, da s skupnimi močmi lahko naredimo veliko. Spoznala pa sem tudi, da bi lahko naredili še več, posebno za ljudi, ki rabijo nekoliko več podpore in pomoči, da svojo srčnost, marljivost, pridnost, delavnost ponudijo skupnosti," pojasni županja in doda, da je to lahko naredila le tako, da funkcijo opravlja nepoklicno saj ne želi očitkov, da poleg županstva opravlja dela, ki ne sodijo zraven.

Ljutomerska županja je sedaj zaposlena na Zavodu Skupaj, Zavodu za usposabljanje, zaposlovanje in socialno vključenost invalidov, Ljutomer, kot vodja zaposlitvenega centra.

"Verjamem, da smo vsi dobri v srcih in, da vsak želi narediti nekaj v/za dobro skupnosti. Verjamem v naše odlično sodelovanje tudi v prihodnje!

Svet je lep. Vredno je za sabo pustiti sled. Dobro, dostojanstveno sled," še pojasni.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2023 ob 11:56 gost

      bla ,bla ,bla

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.03.2023 ob 8:52 supermeni gost

        Eni so definitivno SUPERMENI, oni menijo o sebi, da so sposobni opravljati profesionalno 2, 3, 4 dela naenkrat, oni imajo 48 ur in več v enem dnevu, imajo 3-4 glave in 5-6 rok, tako da si vsekakor zaslužijo 2 ali 3 plače mesečno. Ja, pa še pesmi pišejo v prostem času.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2023 ob 13:17 gost

      Somrak svobode govora : Nika Kovač bo preganjala ,,,, sovražni govor,,,, Ko predsednik vlade znori je mogoče -( 1. )da je poročen in da spremljevalko plačuje narod .( 2.)da energetika blesti v vsem svojem sijaju in premetavanje 100 tisoč miljard enkrat v državna podjetja , drugič pa nazaj v trezor . (3.) da nevladniki postanejo nosilci zmešanih idej vlade in njenih strateških svetov , torej brez odgovornosti .( 4.) da zunanja ministrica laže kot na vasi pravijo kot pes teče . ( 5) da upokojenci čakajo še na smrt , ki ga organizira doktorca krajnske sorbane . (6) da gradbeniki norijo od sreče , ker gradijo vseprek , saj je važno samo koliko betona se zabetonira (Bandeli betoneli PRESS) (7) da imajo delavci , kmetje in inženerji pravico da delajo za te etablirano gnojnično jamo v Ljubljani (8) da mladi dobivajo pred očmi profesorjev mamila v srednjih šolah (BALKAN EXSPRES )

      16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.03.2023 ob 13:45 gost

        Noro, nekdo, ki izjavi, da so volivci nelevih strank zlo, bo preganjal sovražni govor. 🤬

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2023 ob 13:40 LFL gost

      Zato pa 31.3. VSI v LJ na shod .Ne samo za upokojence ampak shod za SLOVENCE. Rasfukat to nesposobno vlado in LJ župana jankovićA .Pridimo v čim večjem številu tak da bo Trg Republike PREMAJHEN.Naj se vsak sam ORGANIZIRA 31.3.Se vidimo in slišimo.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.03.2023 ob 17:59 LFL gost

      Malo zabremzaj, vidi se, da nočeš sprememb po 30-ih letih, boljše ti je bilo, ko te je Janša zaprl med 4 stene in ti ponudil evropski denar. Tako ne gre več, treba delat in Slovenijo spremeniti, POGLEJ VSI , KI SO DO DANES KRADLI SAMI ODSTOPAJO S POLOŽAJEV, A TI NI TO ČUDNO??????? TI SI EDEN OD 260.000JANŠEVIH BELOGARDISTOV-VOLIVCEV, KI VA SPREMEMBE MEŠAJO ŠTRENE. Vse kar hočete dokazati, vam izpodbija EVROPA, do danes še ni nič rkla zoper delo vlade. IMATE PA PROBLEME Z 7 MIMI DRŽAVAMI, (VARŠAVSKI PAKT IN RAZPADNA RUSIJA), KI BI RADI KROJILI ZAHODNO CVILIZACIJO EVRIPE, KO VAS NE PODPIRAJO ITALIJA, ŠPANIJA, FRANCIJA, NMČIJA, ki so še vseeno malo pred POLJSKO, ESTONIJO, MADŽARSKO ITD. TOREJ, malo se smiri, počakaj še kako leto do reform IN TI BO JASNO. NI T PA JASNO, DA PO 30-IH LEIH MORA V SLOVENIJI DO TEGA PRITI. POGLEJ V LENDAVO, 85% MADŽAROV V TRGOVINAH, KER JIM JE ORBAN NABIL 30% INFLACIJO. Zakaj ne greš na Madžarsko v trgovino po jogurt insadni sok????????????????????????????????????????????????

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.03.2023 ob 18:20 gost

      LFL Tij si bijk nabrekli--skot !!! Takim nazadnjakom je potrebno zanko za vrat !!!!!---BUDALO !!!!!!!!!!

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.