https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Judoisti so se pomerili v Murski Soboti

Murska Sobota, 21.3.2023  

Minuli konec tedna je Judo klub Murska Sobota s svojimi člani organiziral tekmovanje za slovenski pokal, ki se ga je v obeh starostnih kategorijah (starejše deklice/dečki U14 in mlajše kadetinje/kadet U16) udeležilo 203 tekmovalk in tekmovalcev iz 35 klubov in treh držav, in sicer iz Slovenije, Hrvaške in Bosne in Hercegovine.


Judo kluba Murska Sobota

Na 57. mednarodnem turnirju v judu in 12. memorialu Antona Tončka Kosa je iz Judo kluba Murska Sobota v starostni kategoriji U14, starejše deklice do 48 kg zmagala Tia Luka, v starostni kategoriji U16, mlajši kadeti: do 81 kg je Klemen Vinkovič osvojil 1. mesto in postal tudi najboljši tekmovalec tekmovanja.

Judo klub Štorkljice Murska Sobota

Nino Šeruga je bil pri starejših dečkih tretji.

Judo kluba Klima Tratnjek Beltinci 

Med starejšimi dečki je bil najboljši Mai Žižek, med mlajšimi kadeti je bil Bor Patrik Burjan drugi in tretji Matic Vehab.

Judoisti ljutomerskega TVD Partizan

Med starejšimi dečki je zmagal Ben Blagovič, drugi je bil Naj Recek. Eva Vučko je bila tretja med mlajšimi kadetinjami.

Judo klub Lendava 

Med starejšimi deklicami je zmagala Gaja Škraban, Taša Čizmazija je bila druga. Med starejšimi dečki je bil Oto Podgorelec tretji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2023 ob 8:14 gost

      Pohvalno Pomurec, da ste prikazali rezultate vseh nastopajočih pomurskih klubov. 😁

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.