https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Najboljše zaposlitve tega tedna v Pomurju

22.03.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 70 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA zaposli FARMACEVTSKEGA TEHNIKA III (I) – PRIPRAVNIŠTVO. Nudijo zaposlitev za določen čas 6 – mesecev, poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer Farmacija, znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 28. marca 2023. Poleg tega zaposlijo še SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI, DIPL. MEDICINSKO SESTRO V URGENTNI DEJAVNOSTI in KUHARJA IV.

Panorganix Ljutomer išče AGRONOMA. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 – mesecev, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Delovne izkušnje niso zahtevane. Za delovno mesto se zahteva visokošolska izobrazba 2. stopnje oziroma visokošolska univerzitetna (prejšnja) izobrazba smer Kmetijstvo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 19. aprila 2023.

JAVNI ZAVOD KRAJINSKI PARK GORIČKO zaposli NARAVOVARSTVENEGA NADZORNIKA III. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 6 – mesečnim obdobjem. Za delovno mesto zahtevajo visokošolska izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolska strokovna (prejšnja) izobrazbo, dve leti delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje angleškega in nemškega jezika in računalniška znanja. Od kandidatov pričakujejo še izpit iz upravnega postopka, izpit za pridobitev potrdila o usposobljenosti za naravovarstvenega nadzornika, opravljen preizkus znanja za vodenje in odločanje v prekrškovnem postopku … Prijave sprejemajo po pošti ali e-pošti do 27. marca 2023.

STREGA, proizvodnja strežnih linij Murska Sobota nudi delo MONTERJU ELEKTRO KRMILIJ. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Elektrotehnika in energetika, tri leta delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije in zadovoljivo znanje nemškega jezika. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 15. aprila 2023.

CARIMPEX CAR,  PE Gostišče Car, MORAVSKE TOPLICE, zaposli PRODAJALCA SLADOLEDA. Prodaja točenega sladoleda pred gostiščem v Moravskih Toplicah. Nudijo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, s poskusnim 1 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije in znanje slovenskega jezika. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 31. marca 2023.

Wienerberger zaposli OPERATERJA NA LINIJI ZA OBLIKOVANJE DODATNIH ELEMENTOV. Nudijo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Priložnost dolgoročnega sodelovanja. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Tehnika ali alternativno srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti, pokličejo za razgovor ali oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 14. aprila 2023.

DRUŠTVO SVELIPA - ZA POMOČ INVALIDOM, KRONIČNO BOLNIM IN STAROSTNIKOM v Gornji Radgoni zaposli OSEBNEGA ASISTENTA za nego, osebno in gospodinjsko pomoč, spremstvo ter pomoč pri komunikaciji. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 – mesecev, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, znanje slovenskega jezika in potrdilo o nekaznovanosti. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 25. marca 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2023 ob 7:21 gost

      Res same brezvezne službe. Jas imam magisterij kje se naj zaposlimo če stari pordeci z srednjo šolo še vedno pri 80 letih sedijo na mojem stolčku. Kajti niso predelani niso iztrošeni pa še plača je večja kot penzija. Potem pa mladi šolani morajo v tujino ker ti stari javni uslužbenci čakajo v službi krsto za konec delavne dobe.

      33 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.03.2023 ob 16:51 123 gost

        Car zaposluje z dokončano osemletno šolo in potem bo delavec imel isto izobrazbo kot on, samo krasti po trgovinah ga mora naučiti

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.03.2023 ob 5:33 gost

        Pa vzemi kaj kjer magisterija ne potrebuješ. Trenutno se delovno silo išče povsod. Ne pa da mladi takoj po šoli vidijo bogatsto in slavo brez obveznosti.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.03.2023 ob 15:26 S gost

        Koliko si star da doma sediš z magisterijem? A misliš da biš takoj direktor? Trenutno je toliko služb na voljo, da če si je ne najdeš si lehuh. Domov ti je noben nebo prinesel.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2023 ob 7:44 gost

      Smo na pragu nove finančne krize ? Mi se polulamo na finančne .... na vse krize , ker gremo z Bosanci v vesolje ! Živel Golob , živel vesoljski program !!! Živela Nika in prijaznost , ker brez prijaznosti ni vesolja ! Hja ne razumete ! Nič narobe ! Golob misli na vse

      24 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.03.2023 ob 7:46 gost

      Tako je , nova zgodovina se nam piše

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.03.2023 ob 8:30 gost

        Smo umetno ustvarjeni in to paše tudi politiki , ker so poskrbljeni preko projektov pa se bodo še dodatno nasitili. Avstrija , Švica ne rabi Evrope , tudi mi je ne bi rabili , če ne bi bila ta država ugrabljena s strani 1000 posameznikov .

        17 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2023 ob 8:46 X gost

      Prepričan sem , da bodo umetno uničili še kakšno večjo banko ,da bo izgovor da se vrnejo k ekspazivni monetarni politiki , tako da ohranijo visoko inflacijo . Brez trajne visoke inflacije bi ene za drugo bankrotirale države . Inflacija jih rešuje tako , da se razvednoti vrednost denarja in s tem tudi vrednost enormnega dolga države . Z drugimi besedami , zmagali bodo zadolženi , izgubili varčevalci . In še pomemben družbeni vidik : nihče več ne bo varčeval , še bolj se bodo ljudje potrudili , da denar takoj potrošijo . Vam je znano ? ZDA.......

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.03.2023 ob 16:55 Štef gost

      Desni, to je tema o zaposlitvi samo bedaki pišete vse povprek kot vaši politiki z desnega pola ki na različna vprašanja dajejo iste odgovore

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.03.2023 ob 18:12 gost

      123 pa Štef !! Vaju dva so napravili desni kreatorji iz opilkov semenske zdrahe ! Žal jim je ker sta taka kretena ostala--buzija !!!!! trgata se sama s sabo !!!!!!!!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.03.2023 ob 6:02 Šroto gost

      Pavlinjeka ste pozabili. Hahaha

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.03.2023 ob 14:58 gost

      Jaz bi rada delala kot diplomirana sestra na vodilnem mestu, baje imajo večje plače od zdravnikov.Delajo pa nič posebnega.Lp.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.